CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 24 Aralık 2023 #1 Corsair Void Elite Surround kulaklık setimin kablosundan beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bu kablo nedir, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2023
Corsair Void Elite Surround kulaklık setimin kablosundan beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bu kablo nedir, bilen var mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.371 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Aralık 2023 #2 Kablo mu? Odaklı olmadığı için anlayamadım.
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 24 Aralık 2023 #3 Lee Yubin dedi: Kablo mu? Odaklı olmadığı için anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Kablo mu? Odaklı olmadığı için anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız olabilir ama eğer fotoğraf gerçekse, şeye benziyor: Sevgilim Doğum günümde bana bilgisayar hediye ettikten sonra ondan ayrıldım. Check. Dosya Ekleri 1703431143836.png 2,7 MB · Görüntüleme: 27
Lee Yubin dedi: Kablo mu? Odaklı olmadığı için anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Kablo mu? Odaklı olmadığı için anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız olabilir ama eğer fotoğraf gerçekse, şeye benziyor: Sevgilim Doğum günümde bana bilgisayar hediye ettikten sonra ondan ayrıldım. Check.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.371 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Aralık 2023 #4 Baya bi açık oluşmuş orada sanki. Bi şekilde çıkmıştır kablo o açıktan. Daha fazla çekerseniz kopabilir bağlantı yerinden. Belki de kopmuştur?
Baya bi açık oluşmuş orada sanki. Bi şekilde çıkmıştır kablo o açıktan. Daha fazla çekerseniz kopabilir bağlantı yerinden. Belki de kopmuştur?
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 24 Aralık 2023 #5 Lee Yubin dedi: Bayağı bir açık oluşmuş orada sanki. Bir şekilde çıkmıştır kablo o açıktan. Daha fazla çekerseniz kopabilir bağlantı yerinden. Belki de kopmuştur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum abla ya stres oldum ne yapmam lazim. Lee Yubin dedi: Bayağı bir açık oluşmuş orada sanki. Bir şekilde çıkmıştır kablo o açıktan. Daha fazla çekerseniz kopabilir bağlantı yerinden. Belki de kopmuştur? Genişletmek için tıkla... Abla konudan alakasiz ama bu yazdigim seye de bir cevap verir misin? Fotografin bu lafi soyleyen birine benziyor Son düzenleme: 24 Aralık 2023
Lee Yubin dedi: Bayağı bir açık oluşmuş orada sanki. Bir şekilde çıkmıştır kablo o açıktan. Daha fazla çekerseniz kopabilir bağlantı yerinden. Belki de kopmuştur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum abla ya stres oldum ne yapmam lazim. Lee Yubin dedi: Bayağı bir açık oluşmuş orada sanki. Bir şekilde çıkmıştır kablo o açıktan. Daha fazla çekerseniz kopabilir bağlantı yerinden. Belki de kopmuştur? Genişletmek için tıkla... Abla konudan alakasiz ama bu yazdigim seye de bir cevap verir misin? Fotografin bu lafi soyleyen birine benziyor