B A T U H A N Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Nisan 2021 #1 Elime ulaştı. Gerçekten çok hoş ve ses seviyesi yüksek, memnunum. Boştayken çok az bir ses geliyor ama rahatsız etmiyor. Her neyse. Bazı kullanıcılar iCUE yazılımını yükleyince sorun yaşamış cızırtı gibi. Sizce yüklemeli miyim? Korkuyorum açıkcası.
Elime ulaştı. Gerçekten çok hoş ve ses seviyesi yüksek, memnunum. Boştayken çok az bir ses geliyor ama rahatsız etmiyor. Her neyse. Bazı kullanıcılar iCUE yazılımını yükleyince sorun yaşamış cızırtı gibi. Sizce yüklemeli miyim? Korkuyorum açıkcası.
Cande097 Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 B A T U H A N dedi: Ben ilk aldığımda şarj hızlı bitiyor gibi gösteriyordu. Şu an öyle bir sıkıntı yok PC kapatırken bazen şarjı %60 oluyor. 1 gün çok rahat yetiyor bana. Genişletmek için tıkla... Discord verirsen sevinirim hızlıca oradan yazayım Artı 0 Eksi
B A T U H A N dedi: Ben ilk aldığımda şarj hızlı bitiyor gibi gösteriyordu. Şu an öyle bir sıkıntı yok PC kapatırken bazen şarjı %60 oluyor. 1 gün çok rahat yetiyor bana. Genişletmek için tıkla... Discord verirsen sevinirim hızlıca oradan yazayım
KS KS B A T U H A N Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Nisan 2021 #12 Cande097 dedi: Discord verirsen sevinirim hızlıca oradan yazayım Genişletmek için tıkla... Benim ismim şekilli siz verin ekleyeyim. Artı 0 Eksi
Cande097 dedi: Discord verirsen sevinirim hızlıca oradan yazayım Genişletmek için tıkla... Benim ismim şekilli siz verin ekleyeyim.
Cande097 Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #13 B A T U H A N dedi: Benim ismim şekilli siz verin ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... benimde aynı şekilde ama burdan atsanız sıknıtı olmaz sanırım Artı 0 Eksi
B A T U H A N dedi: Benim ismim şekilli siz verin ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... benimde aynı şekilde ama burdan atsanız sıknıtı olmaz sanırım