Corsair Void Pro RGB kablolu ışık yanmıyor

zafer_kayaa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Ressamı.
Arkadaşlar merhaba, Corsair Void RGB kablolu kulaklık satın aldım. İlk kez taktığımda sorun yok ışıklar vs yanıyor. Ama Corsair programını kurdum RGB modlarını denedim falan, sonra kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı mikrofon çok kötü ses almaya başladı. Bende programı kaldırdım driveri sildim. Şimdi ise kulaklıktan ses geliyor mikrofon çalışıyor sorun yok ama ışıklar yanmıyor ne yaptıysam olmadı. Programı tekrar kurdum RGB ayarlarını değiştirdim RGB yanmıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Aynı kulaklığı ben de kullanıyorum. iCUE yazılımını indirince bende de cızırtı olduğu için kullanmıyorum hiç o yazılımı çünkü kulaklık zaten çok iyi. Fakat bu yazılımın cızırtı ve mikrofon sıkıntısını giderecek bir çözüm var. İsterseniz bir deneyin. iCUE kullanmıyorum ama benim ışıklar yanıyor. Belki çözümü işe yararsa ICUE'dan düzeltebilirsiniz
Çözüm: @OceanWraith adlı kullanıcının yazısından alıntıdır.

Dongle'ı takmadan önce Windows'un otomatik sürücü yükleme özelliğini kapatacaksınız, sonra dongle takıp öyle yükleyeceksiniz sürücüsünü iCUE üzerinden. Bu kadar basit. Ben Void Elite RGB Wireless var ve hiç dipsesim olmadı, 7.1'i de çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…