benim aldığım gelmedi daha

Gelince yardımcı olmanızı rica edebilir miyim? Şuan mesela buraya yazı yazarken hiç bir ses açık değil kulaklık boşta kafamda fakat dip ses hışırtı var.
tamamdır gelsin yazarım inşallah void pro daki gibi kronik bir sorun değildir uğraşmak istemiyorum artık

Valla boşta iken kulaklıgı kafamdan atmak istiyorum resmen.
hocam kulaklık geldi dip ses yok programı yüklemedim ama yükleyince denicem birde

şuan fark ettim kulaklık kendi sesini %100 yapınca çok ufak bi dip ses var ama biraz kısınca kayboluyor denemek için alıcı çıkar tak anlarsın

Son düzenleme:
Evet soldaki tekerlekten ses aşık olursa full küçük hışırtı var. Azcık minnacık kısarsan kayboluyor

Voidde ki aşırı fazlaydı ve hiçbir şekilde engel olamıyordum bu gayet iyi kullanılır.

Aynen öyle void de dayanılmazdı. Bunda ise soldan tekerleği azcık kısıyorum rahatlıyorum. Sadece boşta iken oluyor zaten fazla takmıyorum. Ama redditte araştırdım ss supporta mail atarsak rma yeniliyormuş. Arctis Pro wireless de bile bu sorun varmış ama ilk çıkan arctis 7 lerde yokmuş.Ben şimdilik uğraşmak istemiyorum bi 2 3 ay içinde değişim talebi oluştururum haberlerişiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…