Corsair VOID PRO RGB Kulaklık Dip Ses Sorunu

Belirli bir süreden sonra bu sesi duymuyorsunuz diyebilirim. Yakın süreçte bir sorun daha yaşadım. Kulaklığın sağ ve sol menteşe tarzı bölümlerinde ( kulaklığın içeri doğru dönmesini sağlayan kısım) yağ akıntısı meydana geldiği için Corsair support ile iletişime geçtim. Kendileri ilk başta bana karşı ilgisizdiler lakin sonrasında kendilerine birazcık kızınca kontrolü Deanna teslim aldı. Benimle gayet samimi bir şekilde ilgilendi ve yardımcı oldu. Ürünü incelemeleri adına bana kargo promosyon kodu gönderdiler. Ürünü DHL kargo firması ile Hollanda'ya gönderdim. Bugün ürün tekrardan bana ulaşacaktı lakin gümrüğe takıldığı için ulaşamadı. Ürün değişti mi yoksa aynısını mı gönderdiler hiç bir bilgim yok. Bu konu hakkında support üzerinden bilgi verilmedi ancak ürünü gönderdiklerine dahil mail göndermişlerdi. Tahminimce ürünü değiştirdiler ama ürün tarafıma geldiğinde netlik kazanacak.

Umarım sorun düzelir. Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. Hocam ben bu kulaklık ile arctis 5 arasında kalmıştım sen ne önerirsin. Kablosuz modellerde 800 e kadar bütçem var.

Benim yaşamakta olduğum sorun farklıydı lakin bu sorun hakkında daha önceden bende araştırma yapmıştım. Deneme yanılma yollarıyla fark ettim ki sorunun sebebi ICUE programı. ICUE programını bilgisayardan kaldırırsanız eğer sorun çözülüyor. Ancak bu sefer kulaklığın şarj yüzdesini, RGB aydınlatmasını ve sesli ifade ettiği özelliklerini kullanamaz hale geliyoruz.

Bana soracak olursanız bu sesi artık duymuyorum diyebilirim. Sadece sesi çok kısık şarkı dinlediğim vakit bu sesi duyuyorum. Aksi halde hiç bir şekilde rahatsızlık vermiyor.

Benim yaşamakta olduğum sorun farklıydı lakin bu sorun hakkında daha önceden bende araştırma yapmıştım. Deneme yanılma yollarıyla fark ettim ki sorunun sebebi ICUE programı. ICUE programını bilgisayardan kaldırırsanız eğer sorun çözülüyor. Ancak bu sefer kulaklığın şarj yüzdesini, RGB aydınlatmasını ve sesli ifade ettiği özelliklerini kullanamaz hale geliyoruz.

Bana soracak olursanız bu sesi artık duymuyorum diyebilirim. Sadece sesi çok kısık şarkı dinlediğim vakit bu sesi duyuyorum. Aksi halde hiç bir şekilde rahatsızlık vermiyor.
Dip sesin iCue yazılımını yükleyince artmasının sebebi ; yazılımın yüklendikten sonra otomatik olarak windows ses sürücülerini 2009 tarihli eski bir sürüme çevirmesi. Yazılımı kaldırdıktan sonra ise ses sürücülerinin sürümü normal bir şekilde güncel tarihe dönüyor. Ben de aynı şekilde Corsair RMA'ya gönderdim, yenisi ile değiştirildi ve kutusunu dahi açmadan sattım. Kronik sorunu olan ürünlere bir daha şans vermeden elden çıkarmak lazım.

Aslında sorun üründe değil, sizinde söylediğiniz üzere sorun yazılımda. Aslında sorunu detaylı bir şekilde anlatacak birileri olsa yazılım uzmanları bir güncelleme ile sorunu çözebilecekler.
Yazılımdaki sorun Void ilk çıktığı günden beri düzeltilmemiş, ikinci versiyonu Void Pro çıktı 5 sene filan olmuştur herhalde. Sorunun kaynağını RMA'ya göndermeden screenshot ve video kaydı ile ayrıntılı şekilde anlattım fakat teknik desteğin pek de umrunda olduğunu sanmıyorum. Olsaydı bunca sene sonra düzelmesi gerekirdi zaten.

Yazılımdaki sorun Void ilk çıktığı günden beri düzeltilmemiş, ikinci versiyonu Void Pro çıktı 5 sene filan olmuştur herhalde. Sorunun kaynağını RMA'ya göndermeden screenshot ve video kaydı ile ayrıntılı şekilde anlattım fakat teknik desteğin pek de umrunda olduğunu sanmıyorum. Olsaydı bunca sene sonra düzelmesi gerekirdi zaten.
Hs70 de var mı dip ses sorunu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı