Corsair Void Pro sesin tok gelmesi ve dip ses sorunu

Yalçın KOCA

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2020
Mesajlar
50
Merhabalar efendim. Bugün Corsair Void Pro RGB isimli kulaklığı aldım, internetten sürücüsünü de indirdim. Şöyle bir sorunla karşılaşmaktayım: Her şey kapalıyken dip ses veriyor ve CS:GO oyununda ses bir farklı geliyor, çözemedim. Böyle tok gibi sanki. Ses falan kasamıyorum. Bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi acaba? Son olarak kulaklığın uygulamasındaki şu soldaki EQ Presents ayarlarındaki seçenekler nedir?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    282,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 2.png
    2.png
    270,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
dostum bende de aynı sorun var kulaklıktan sesi yüzde 30 a düşürüp oyundan ses verince gelmiyor lakin kulaklıktan ses verince aşırı dip ses geliyor bende bugün iade talebi oluşturucam yüzde 30 kullanmak için 940 tl vermiş olamam
 
Merhabalar efendim. Bugün Corsair Void Pro RGB isimli kulaklığı aldım, internetten sürücüsünü de indirdim. Şöyle bir sorunla karşılaşmaktayım: Her şey kapalıyken dip ses veriyor ve CS:GO oyununda ses bir farklı geliyor, çözemedim. Böyle tok gibi sanki. Ses falan kasamıyorum. Bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi acaba? Son olarak kulaklığın uygulamasındaki şu soldaki EQ presents ayarlarındaki seçenekler nedir?

Sorun çözüldü mü hocam. aynı sorunu bende yaşıyorum.
 

Geri
Yukarı