Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #11 Davut.pk dedi: Teşekkür ederim 3 adet sipariş verdim haydi bakalım Genişletmek için tıkla... Kasanın rengine göre sipariş ettin umarım. Beyaz rengi 120RW. Siyah olan 120R.
Davut.pk dedi: Teşekkür ederim 3 adet sipariş verdim haydi bakalım Genişletmek için tıkla... Kasanın rengine göre sipariş ettin umarım. Beyaz rengi 120RW. Siyah olan 120R.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #12 Davut.pk dedi: Teşekkür ederim 3 adet sipariş verdim haydi bakalım Genişletmek için tıkla... Kutusuz olanı 99, kutulusu 115 lira. 45 lira koymaz bana diyorsan kutulu da alabilirsin.
Davut.pk dedi: Teşekkür ederim 3 adet sipariş verdim haydi bakalım Genişletmek için tıkla... Kutusuz olanı 99, kutulusu 115 lira. 45 lira koymaz bana diyorsan kutulu da alabilirsin.
AtesGunes Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #13 DjKedi dedi: Kutusuz olanı 99, kutulusu 115 lira. 45 lira koymaz bana diyorsan kutulu da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kutusuzlar çıkma mı yoksa sıfır mı oluyor?
DjKedi dedi: Kutusuz olanı 99, kutulusu 115 lira. 45 lira koymaz bana diyorsan kutulu da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kutusuzlar çıkma mı yoksa sıfır mı oluyor?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #14 AtesGunes dedi: Merhaba, Kutusuzlar çıkma mı yoksa sıfır mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben 4 tane aldım hepsi sıfır geldi, yani iyice inceledim daha önceden kullanılmışa benzemiyordu.
AtesGunes dedi: Merhaba, Kutusuzlar çıkma mı yoksa sıfır mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben 4 tane aldım hepsi sıfır geldi, yani iyice inceledim daha önceden kullanılmışa benzemiyordu.
D Davut.pk Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #15 DjKedi dedi: Kutusuz olanı 99, kutulusu 115 lira. 45 lira koymaz bana diyorsan kutulu da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kutusuz sipariş verdim kutuyla bir işim yok ekran kartlarında işlemci anakartta çok titizimdir kutu konusunda ama fanlarda titiz değilimdir kutulu kutusuzz Hamza Ensar Sağlam dedi: Kasanın rengine göre sipariş ettin umarım. Beyaz rengi 120RW. Siyah olan 120R. Genişletmek için tıkla... Siyah olanları sipariş ettim aynen iki kasam var zaten ikisi de kargoda biri corsair 275r diğeri coolermaster td500
DjKedi dedi: Kutusuz olanı 99, kutulusu 115 lira. 45 lira koymaz bana diyorsan kutulu da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kutusuz sipariş verdim kutuyla bir işim yok ekran kartlarında işlemci anakartta çok titizimdir kutu konusunda ama fanlarda titiz değilimdir kutulu kutusuzz Hamza Ensar Sağlam dedi: Kasanın rengine göre sipariş ettin umarım. Beyaz rengi 120RW. Siyah olan 120R. Genişletmek için tıkla... Siyah olanları sipariş ettim aynen iki kasam var zaten ikisi de kargoda biri corsair 275r diğeri coolermaster td500