Corsair VS serisindeki kronik ses sorununu CV serisinde çözdü mü?

Flakel

Kilopat
Corsair VS serisindeki kronik ses sorununu CV serisinde çözdü mü? Arkadaşlar bilen var mı bende VS650 var kronik ses sorunu var 5 aydır artık dayanamıyorum yeni PSU alacağım. CV650 düşünüyordum kronik ses sorununu çözdülerse yardımcı olabilecek var mı? Farklı önerilerede açıgım bütçem 500-550 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
1627726906688.png

Gri etiket olanlarında ses sorunu yok.

1627726940586.png

Sarı yani eski üretimlerde ses sorunu var. Elde kalmamış bir ürün aldığın sürece sorunlu PSU almazsın.

Eki Görüntüle 1123770

Gri etiket olanlarında ses sorunu yok.

Eki Görüntüle 1123771

Sarı yani eski üretimlerde ses sorunu var. Elde kalmamış bir ürün aldığın sürece sorunlu PSU almazsın.
Benimki gri etiketli ve ses sorunu var.
XPG Pylon, CX550F, MSI A650GF (600 TL) modellerine bak. İndirimlerle 500 lira civarına düştüğü oluyor. Üçü CV ve VS'den de daha iyi.
Teşekkür ederim bakıyorum
Ben VS650 2018 kullanıyorum, ses sorunu yok.
Şansınıza öyle gelmiş. Bende gri etiketli olmasına rağmen var maalesef.
Bende CV 550W var 2. sistemimde kullanıyorum. Herhangi bir cızırtı ve ses problemi yok. CV serisi fena değil.

Alternatif olarak buna da bakabilirsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kaç aydır kullanıyorsunuz acaba? Bende 1 seneden sonra ses sorunu olmaya başladı çünkü vs serisinde. Başlarda yoktu.

Benimki gri etiketli ve ses sorunu var.

Teşekkür ederim bakıyorum

Şansınıza öyle gelmiş. Bende gri etiketli olmasına rağmen var maalesef.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kaç aydır kullanıyorsunuz acaba? Bende 1 seneden sonra ses sorunu olmaya başladı çünkü vs serisinde. Başlarda yoktu.
Ben 4-5 aydır kullanıyorum. Garantiye göndermeyi deneyin, böyle de çözülmezse içini açıp fanı değiştirin.

4 ay oldu alalı. Ama araştırarak almıştım. Çünkü VS serisindeki sorunu bildiğimden dolayı CV'ye yönlendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı