- Makaleler
- 11
Adam bana yakın 2 adımlık yer olduğu için get ile uğraşacağını sanmam.Video aldatmaca olabilir. Parasını karşılamak koşuluyla GET ilan teklif edin. Kabul ederse alın.
Adam bana yakın 2 adımlık yer olduğu için get ile uğraşacağını sanmam.Video aldatmaca olabilir. Parasını karşılamak koşuluyla GET ilan teklif edin. Kabul ederse alın.
Hocam aynı modelden bizde de var psu değişikliği yapacağım besleyemediğinden kaynaklı fakat siz ne kadardır kullanıyorsunuz? Ses ilk aldığınızdan beridir mi var yoksa yeni olan birşey mi biraz detaylı bilgilendirirseniz daha iyi olur. Çünkü ben sessizlik yönünü çok sevdim vs650 düşünüyordum. Bir de garantisi yok mudur gönderseydiniz?Bende VS550 2018 sürümü kullanıyorum ne zaman pc açsam çok fazla ses çıkartıyor motor gibi, tornavida yada kalem psu'nun içine fanı ittirmek için değiyorum düzeltiyor. 2018 düzelti diyordu pek öyle değildi yinede önermiyorum.
Yok garantisi uğraşmadım, 1,5 yada 2 senedir kullanıyorum, ekimde sesi sorun çıkartmaya başladı.Hocam aynı modelden bizde de var psu değişikliği yapacağım besleyemediğinden kaynaklı fakat siz ne kadardır kullanıyorsunuz? Ses ilk aldığınızdan beridir mi var yoksa yeni olan birşey mi biraz detaylı bilgilendirirseniz daha iyi olur. Çünkü ben sessizlik yönünü çok sevdim vs650 düşünüyordum. Bir de garantisi yok mudur gönderseydiniz?
Yok garantisi uğraşmadım, 1,5 yada 2 senedir kullanıyorum, ekimde sesi sorun çıkartmaya başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.