Corsair VS650 patladı

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar öncelikle hepinize merahabalar, iyi günler dilerim. İnternetten aldığım hazır sistemim çarşamba günü sipariş verdim, cuma günü elime ulaştı. 3-5 saat kullandıktan sonra güç yanağından pat diye bir ses geldi ve duman attı. Bütün sistem kapandı, 1 sat sonra gene açıldı şu an sorunsuz çalışışıyor, plastik kokusu gibi bir koku geldi, sizce bunun sebebi nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. PSU modeli Corsair VS650, sistemim fiyatı 9500 TL ekran kartı RTX2060.

Herkesin patır patır patlar alma dediği Everest marka PSU'yu 2 senedir kullanıyorum hala yaratık gibi çalışıyor, tek bir sıkıntı bile yaşatmadı. Teknolojinin şans işi olduğunu buradaki bazı arkadaşlara öğretemedim gitti.

Bence ürünü kullanmayın değiştirmeye çalışın, şu an bir sorun olmasa dahi ilerde yaşanabilir diye düşünüyorum.

Artı -4 Eksi
Kasayı komple söküp neyin nerede olduğuna bakmalı, gözünle tüm parçaları incelemelesin.
Bunu yapmasını pek önermiyorum. Direk garantiye yollamalı. Bazı firmalar garanti kapsamı dışında sayıyor bu durumu (tamamen sökme işlemi vs.).

Herkesin patır patır patlar alma dediği Everest marka PSU'yu 2 senedir kullanıyorum hala yaratık gibi çalışıyor, tek bir sıkıntı bile yaşatmadı. Teknolojinin şans işi olduğunu buradaki bazı arkadaşlara öğretemedim gitti.
Teknoloji şans işi haklısınız. Biz Everest, Powerboost veya Frisby gibi markaları önermeyerek sorun çıkarma şansını düşürmeye çalışıyoruz. Sizinki sorun çıkarmadı diye bu Everest markasını iyi yapmaz. Bu arkadaşın güç kaynağı sorun çıkardı diye bu da Corsair markasını kötü yapmaz. Corsair'de sorun çıkarma şansı 100 ürün içinden 1 taneyse, bu Everest gibi markalarda 20 ürün içinden 1 tanedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı