shankssann
Megapat
2 sene önce falan 2500-3500 bandındaydı ne oldu da bu kadar düştü fiyat acaba? Sepetindeki teflon 1 sene içerisinde soyulacaktır bunu bilerek alın.
Sosyal medya şişirmesi
2 sene önce falan 2500-3500 bandındaydı ne oldu da bu kadar düştü fiyat acaba? Sepetindeki teflon 1 sene içerisinde soyulacaktır bunu bilerek alın.
4000 e almıştım wifi modelini ben de. Arz talep meselesi olmalı. Talep fazlayken fiyatı arttırdılar satışlar düşünce fiyatı da düşürdüler anlaşılan.2 sene önce falan 2500-3500 bandındaydı ne oldu da bu kadar düştü fiyat acaba? Sepetindeki teflon 1 sene içerisinde soyulacaktır bunu bilerek alın.
2023'de aldım 5.5L olan yani konudakini 2000 TL'ye.2022 de 2300TL ne aldın bunun küçüğünü dolar kuruna bağlı olarak şaşırtıcı.
Hayır, içi plastik değil. Metal. Zaten mümkün olamaz. Dış malzemesi sert plastik ama yeterince iyi bence. 1.5 yıldır kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık.Cosorı gayet güzel duruyor da iç malzemesi plastik birçok modelinin. Olmayan veya iç malzemesi metal olup F/P olan bir ürün var mıdır acaba.
iç tarafı metal de, arkadaş onu sormak mı istedi acaba? Teflon mevzusundan korkuyoruz biz. Bir de akrilamid gibi zararlı bileşikler çıkıyormu acaba?Hayır, içi plastik değil. Metal. Zaten mümkün olamaz. Dış malzemesi sert plastik ama yeterince iyi bence. 1.5 yıldır kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık.
@senseiendo97 ?
Eki Görüntüle 2489532
2 senedir kullanıyorum sepetin durumu aynen böyle. Sadece bulaşık makinesinde 50-65 derece arasında yıkandı, sert hiçbir şeyle temizlemedim. Cosori ülkemizde resmiyette olmadığı için yedek parça vs. temin edemiyorsunuz o yüzden ülkemizde servisi bulunan bir marka tercih edin.
Garanti tam olarak yok. Amazon'a gönderiyorsunuz ürünü onlar değiştiriyor sanırım ben uğraşmadım böyle kullanıyorum.Güncel fiyatıyla zaten 2 sene kullan at gibi bişey olmuş hocam. Emin ol yedek parçası ve servis ağı iyi olan bir firma olsa zaten sepeti 1.000TL'den filan satar. Cosori de komple cihazı 1.500TL'den satıyor. Ben tüketici olarak bir problem göremiyorum. Tabi garanti konusunda sorun çıkıyorsa bilemem 2 sene boyunca destek vermeleri lazım.
Sağlık durumunu ne yapıyorsunuz peki? Bu sağlığınıza zararlı değil mi?Garanti tam olarak yok. Amazon'a gönderiyorsunuz ürünü onlar değiştiriyor sanırım ben uğraşmadım böyle kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.