Ürünün türkiye'de garantisi geçerli değil. Teknik servis yok. Arıza olduğunda tamiri veya yedek parça değişimi mümkün değil. Bunu göze alaraktan satın almanızı öneririm.
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
Fritözlerin kullanım ömrü yasal mevzuata göre 7 senedir? Diyelim ki cihaz 4 sene sonra bozuldu. Ücreti mukabilinde cihazı tamir etmek zorundalar. Tamir, yedek parça temini gibi konuları sağlayamıyorlarsa ürünün ücretini veya aynı veya bir üst modelini vermek zorundalar. Tabii gerçi o zamana kadar oluşacak enflasyonla 4 sene sonra o paraya 1 paket naneli sakız alınabilme ihtimali var o da ayrı konu. Bu durumda da süreç uzun bile sürse tutar iadesi değil de ürün muadili ya da bir üstünü talep edebilirsiniz, tüketici hakem heyeti veya tüketici mahkemesi aracılığıyla.
Amazon Türkiye satıyor ben sorun olacagını dusunmuyorum açıkçası. Benim aldıgım beyaz modeli 36bin kişi satın almıs neredeyse 5 yıldız. Amazon sıfırını gonderir gerekrise hediye çeki verir ama musterisini mağdur etmez ben çok güveniyorum, burayı Vatan Bilgisayar Teknosa N11 falan mı sandınız bilmiyorumArkadaşlar ben şimdi sipariş ettim de bu garanti olayını şimdi gördüm. Bir problem oluşturur mu iptal edeyim mi?
Amazon Türkiye satıyor ben sorun olacagını dusunmuyorum açıkçası. Benim aldıgım beyaz modeli 36bin kişi satın almıs neredeyse 5 yıldız. Amazon sıfırını gonderir gerekrise hediye çeki verir ama musterisini mağdur etmez ben çok güveniyorum, burayı Vatan Bilgisayar Teknosa N11 falan mı sandınız bilmiyorum
Ürün elime ulaştı aksam denerim bakalım heyecanlıyım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.