Cougar CGR-GS-750 alınır mı?

Bence alınır iyi bir marka, pek göz önünde değilmiş gibi görünse de kaliteli güç kaynağı. Bildiğim kadarıyla Alman malı yakında bende PC topladım xpc pylon 550w 80+ bronze aldım alternatif olarak cougar düşünmüştüm yine ince hesaptan alışveriş yaptım. Ürün kısa zamanda güzelce paketlenerek geldi.

Bence alınır iyi bir marka, pek göz önünde değilmiş gibi görünse de kaliteli güç kaynağı. Bildiğim kadarıyla alman Mali yakında bende PC topladım xpc pylon 550W 80+ Bronze aldım alternatif olarak Cougar düşünmüştüm yine ince hesaptan alışveriş yaptım. Ürün kısa zamanda güzelce paketlenerek geldi.

Cougar markası Everest ile aynı diyenler vardıda o yüzden tedirgin oldum.

Bilmiyorum arkadaşım aldı fakat daha kullanmadı sende kullanıcı tecrübelerine bakıp ucuz ve güvenilir bir yerden bütçeme göre alternatif çıkarabilirsin.

Bilmiyorum arkadaşım aldı fakat daha kullanmadı sende kullanıcı tecrübelerine bakipucuz ve güvenilir bir yerden bütçeme göre alternatif çıkarabilirsin.

Babam Vatan'dan almama izin veriyor o yüzden Vatan'dan seçmeye çalışıyorum Vatan'da şu anda stoklarda olan kaliteli bir PSU önerebilirsen sevinirim. Max 1200 TL olsun: )

İlk önce cooler master daha sonra Corsair markasına bak bütcene göre ve alacağın pc'nin tüketeceği güce göre kendine beğen fakat ben illa bütçemin sınırına ulaşacağım diyorsan Asus'un bu modelini tercih et. Vatanda ki hangi PSU yu beğenirse'n farklı sitelerde daha ucuzunu ve güvenli alışverişi mutlaka elde edersin dostum.

Bilmiyorum arkadaşım aldı fakat daha kullanmadı sende kullanıcı tecrübelerine bakipucuz ve güvenilir bir yerden bütçeme göre alternatif çıkarabilirsin.

İlk önce Cooler Master daha sonra Corsair markasına bak bütcene göre ve alacağın PC'nin tüketeceği güce göre kendine beğen fakat ben illa bütçemin sınırına ulaşacağım diyorsan ASUS'un bu modelini tercih et. Vatan'daki hangi PSU'yu beğenirse'n farklı sitelerde daha ucuzunu ve güvenli alışverişi mutlaka elde edersin dostum.

3060 Ti için en az bir 700'ya da 750 Watt PSU lazım o yüzden sölemiştim.

COOLER MASTER CORSAIR COUGAR Güç kaynakları ve bilgisayar power modelleri, en ucuz power supply özel taksit seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da.

bunların arasından seç bir tane
benim önerilerim ise en uygun bu hem modüler hem bronze sertifikası var.

Yada ; COUGAR CGR-GS-750 GX-S 750W 80PLUS GOLD GÜÇ KAYANAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Senin için mantıklı olan , o kadar para vereceksin eğer, modüler ve en az bronz sertifikalı bir model seç.

COOLER MASTER CORSAIR COUGAR Güç kaynakları ve bilgisayar power modelleri, en ucuz power supply özel taksit seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da.

Bunların arasından seç bir tane.
Benim önerilerim ise en uygun bu hem modüler hem Bronze sertifikası var.

ya da; COUGAR CGR-GS-750 GX-S 750W 80PLUS GOLD GÜÇ KAYANAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Senin için mantıklı olan, o kadar para vereceksin eğer, modüler ve en az bronz sertifikalı bir model seç.

Çok teşekkürler eyvallah.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı