Cougar posedion Elite sıvı soğutma nasıldır?

Çoğu sıvı soğutma sesli çalışır. Sessiz kavramı daha çok Artict için geçerli o işte en iyisi. Ek olarak işlemcin nedir?

İşlemci: Amd Ryzen 7 7700 sesli çalışması gerekli tabii ki benim bahsetmek istediğim kulak tırmalayıcı bir ses olur mu? bunu merak ediyorum.

Çoğu sıvı soğutma sesli çalışır. Sessiz kavramı daha çok Artict için geçerli o işte en iyisi. Ek olarak işlemcin nedir?
İşlemci: Amd Ryzen 7 7700 sesli çalışması gerekli tabii ki benim bahsetmek istediğim kulak tırmalayıcı bir ses olur mu? bunu merak ediyorum.

Rahatsız edici düzeyde olacağını sanmıyorum. Ama sıvı soğutucu o işlemciye şart değil haberin olsun hava soğutma al uygundan yeter. İlla sıvı istersende Corsair H100 öneririm.

Rahatsız edici düzeyde olacağını sanmıyorum. Ama sıvı soğutucu o işlemciye şart değil haberin olsun hava soğutma al uygundan yeter. İlla sıvı istersende Corsair H100 öneririm.
Topladığım sistem bu şekilde hocam, görüşlerini almak isterim.

Dosya Ekleri

• 555.png
    555.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 133
RGB bir kasa istediğimden dolayı böyle bir sistem topladım sisteme uygun başka hoşuma giden kasa yoktu maalesef. Eğer olsaydı bakar gözden geçirirdim.
Ha sen aldın yani. PSU biraz güven vermeyen cinsten sadece ondan belirttim. Ama bu sorun olacağı anlamınada gelmiyor. Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı