Ne kadar tuttu peki?Çok sağol. Beni uzun süre götürmesi için topladım bu sistemi, umarım öyle de olur.
Ne kadar tuttu peki?Çok sağol. Beni uzun süre götürmesi için topladım bu sistemi, umarım öyle de olur.
Toplam 50.000Ne kadar tuttu peki?
Çok çok pahalı hocam o bileşenler için. Buraya konu açsaydın keşke toplamadan.Toplam 50.000
incehesap üzerinden topladım sistemi en uygun fiyatlar oradaydı çok araştırdım. Biraz daha uyguna gelmiş olsaydı taş çatlasın 47 48 bin arası olurdu diye düşünüyorum.Çok çok pahalı hocam o bileşenler için. Buraya konu açsaydın keşke toplamadan.
Hazır olarak daha uyguna gelirdi ek olarak daha üst segment bir sistem alırdınız 50 bine.incehesap üzerinden topladım sistemi en uygun fiyatlar oradaydı çok araştırdım. Biraz daha uyguna gelmiş olsaydı taş çatlasın 47 48 bin arası olurdu diye düşünüyorum.
Ekran kartı RTX 4060 TI 16GB GDDR6 16 gb olması +4bin tl olarak yansıdı o biraz fazla olmuş olabilir.Hazır olarak daha uyguna gelirdi ek olarak daha üst segment bir sistem alırdınız 50 bine.
Çok çok pahalı hocam o bileşenler için. Buraya konu açsaydın keşke toplamadan.
Hazır alarak yine daha uyguna gelirdi. Ben onu diyorum zaten. 55 bine 4060Tİ lı sistem toplamış, koltuğu yiyimO sistemi barış adlı arkadaştan daha ucuza topla bende bir şey bilmediğimi söyleyeceğim burada. Arkadaş yuvarlamış fiyatı. O sisteme Hawk oyuncu koltuğu, Gamepower kai kulaklık ve mouse pad gibi çeşitli ekipmanlar dahil 54K verdi.
hazır aldı zaten sadece özelleştirerek bu hale getirdi. toplama şekilde almadı.Hazır alarak yine daha uyguna gelirdi. Ben onu diyorum zaten. 55 bine 4060Tİ lı sistem toplamış, koltuğu yiyimalmış zaten hayırlı olsun dedim. Sende uzatma bence. İyi geceler.
Uygun yerden almamış demek ki, hazır aldıysa bile.hazır aldı zaten sadece özelleştirerek bu hale getirdi. toplama şekilde almadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.