Cougar posedion Elite sıvı soğutma nasıldır?

incehesap üzerinden topladım sistemi en uygun fiyatlar oradaydı çok araştırdım. Biraz daha uyguna gelmiş olsaydı taş çatlasın 47 48 bin arası olurdu diye düşünüyorum.
Hazır olarak daha uyguna gelirdi ek olarak daha üst segment bir sistem alırdınız 50 bine.

Çok çok pahalı hocam o bileşenler için. Buraya konu açsaydın keşke toplamadan.

O sistemi barış adlı arkadaştan daha ucuza topla bende bir şey bilmediğimi söyleyeceğim burada. Arkadaş yuvarlamış fiyatı. O sisteme Hawk oyuncu koltuğu, Gamepower kai kulaklık ve mouse pad gibi çeşitli ekipmanlar dahil 54K verdi.

O sistemi barış adlı arkadaştan daha ucuza topla bende bir şey bilmediğimi söyleyeceğim burada. Arkadaş yuvarlamış fiyatı. O sisteme Hawk oyuncu koltuğu, Gamepower kai kulaklık ve mouse pad gibi çeşitli ekipmanlar dahil 54K verdi.
Hazır alarak yine daha uyguna gelirdi. Ben onu diyorum zaten. 55 bine 4060Tİ lı sistem toplamış, koltuğu yiyim :D almış zaten hayırlı olsun dedim. Sende uzatma bence. İyi geceler.

Hazır alarak yine daha uyguna gelirdi. Ben onu diyorum zaten. 55 bine 4060Tİ lı sistem toplamış, koltuğu yiyim :D almış zaten hayırlı olsun dedim. Sende uzatma bence. İyi geceler.
hazır aldı zaten sadece özelleştirerek bu hale getirdi. toplama şekilde almadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı