Cougar puri TKL RGB mekanik klavye alınır mı?

chropy

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bugün Red Switch TKL mekanik klavye arıyordum fakat çoğu marka model stoklarda yok. Hyperx alloy FPS Pro Red Switch, HyperX alloy Origins Core, Cooler Master MK530 bu klavyelerin Red Switch'li modellerinin hiçbirini satın alacak yer bulamadım. Varsa bildiğiniz stokta olan yer çok daha iyi olur. Araştırmaya devam ettim ve Cougar puri TKL RGB buldum ama Switch modellerinin ne olduğunu anlamadım. Sitesine girince Cougar's switches diyor. Videolara giriyorum "cheap Cherry MX keyboard" gibi videolar var kafam karıştı yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Red Switch TKL mekanik klavye arıyordum fakat çoğu marka model stoklarda yok. Hyperx alloy FPS Pro Red Switch, HyperX alloy Origins Core, Cooler Master MK530 bu klavyelerin Red Switch'li modellerinin hiçbirini satın alacak yer bulamadım. Varsa bildiğiniz stokta olan yer çok daha iyi olur. Araştırmaya devam ettim ve Cougar puri TKL RGB buldum ama Switch modellerinin ne olduğunu anlamadım. Sitesine girince Cougar's switches diyor. Videolara giriyorum "cheap Cherry MX keyboard" gibi videolar var kafam karıştı yardımcı olabilecek var mıdır?
Ben de aynı durumu yaşıyorum. Aldınız mı acaba klavyeyi? Deneyimleriniz nasıl eğer aldıysanız?

Ben de arıyorum ve hala red switch yok piyasada. Cougar puri tkl için de hiçbir bilgi yok ama genelde mavi satıyorlar. Kırmızı bi iki tane var, fiyat farkı inanılmaz fazla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı