Cougar xtc 600W ve Cougar gemini s Silver nasıl?

daemon090

Femtopat
Daha fazla  

İyi midir bu ikisi?

İyi midir bu ikisi?

Kasanın önü kapalı iyi bir hava akışı olacağını sanmıyorum. PSU ya gelince aynısını ben kullanıyorum 7 aydır, ilk 5 ay çok iyi idi gram ses yoktu. Son 2 ay yükte hafif titreşim sesi vermeye başladı. 3 haftadır da titreşim sesi gitti ve yükte iken çok yüksek ses vermeye başladı. 1 haftadır ise o yükteki sesten eser yok fakat ilk sessizliğinden çok çok az sesli çalışıyor fakat sıkıntı değil.

Hocam, kasa önü mesh panel değil. Önü mesh olsa güzel olurdu. PSU olarak iyidir.

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, güç kaynağından çok memnunum fakat kasanın ön tarafı hava almadığı için ister istemez ısınıyor. Üst tarafa 3 tane ek fan alacağım o yüzden eğer hazır sistem alacaksanız ve başka seçeneğiniz yoksa alınabilir ama fan takviyesi şart.

Önü mesh olmamasına rağmen bu sıcaklığı nasıl düşebilir?
Hocam, almadıysan daha iyisini önerebiliriz. Hazır sistem ise alternatifleri atın, hazır sistem değil ise bütçe belirtin yardımcı oluruz.

Hocam, almadıysan daha iyisini önerebiliriz. Hazır sistem ise alternatifleri atın, hazır sistem değil ise bütçe belirtin yardımcı oluruz.

hazır sistem alacağım bu 2 kasa var. 600w verebilen

Aynı ürün, sadece renkleri farklı. İdare eder. Bu arada almak istediğiniz hazır sistem hangisi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı