Counter-Strike 1.6 için Harita Tasarlamak

Sessiz

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2012
Mesajlar
1
Ben Counter-Strike 1.6 online olarak oynuyorum ve kendime özel bir harita yapmak istiyorum. Hapishane yapmak istiyorum :D

Valve Hammer Editor adlı bir program buldum fakat kullanmayı bilmiyorum. Aşırı derecede zor geldi bana. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Başka bir programla yapabilir miyim aynı işlemi ? Sizce bahsettiğim programı kullanması zor mu ?
 
İlk başta bende kılımı bile kıpırdatamıyordum :D Youtube deki videoları izlemeye başlayınca birden bire geliştiğimi farkettim.

Şuan swyi bitirdim ve hatta oynuyorum sw de . Gerçekten çok uraştım ama uğraştığıma deydi. Tekrar teşekkürler.

Mesela aşağıda jailbreak haritasının bir odasının resmi var. Ben yaptım. Değişik textureler ekleyerek dahada güzelleştireceğim.
Engelli Yüzme...

adszzro.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam yerinden öğreniyorsun :) baRan bu işi çok iyi bilir. Profesyonel olmasam da bende bir mapperım :) İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Bu arada arkadaşlar ne dersiniz, forumumuzda Valve Hammer Editor bölümü açılsa fena olmaz değil mi ?

- - - Güncellendi - - -

@BilgisayarKurdu Texturelerin harika ! Ancak ne yapıyorsun orda merak ettim :)
 
Cs 1.6 online için jailbreak serveri hazırlıyorum :D

Yukarıdaki resimde gördüğün harita acemilik dönemlerimde yaptığım haritalardı. Şuan çok daha profosyonelce yapıyorum diyebilirim.
Hep başkalarının yaptığı haritalarda oynamak sıkıyordu beni. Her metre karesine emek harcadığın bir haritada oynamak insana büyük haz veriyor gerçekten.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı