Counter-Strike 2 çıktı!

Hocam çok sıkıntılı oyun, optimizasyon güncellemeleri gelse bile çok fazla bir şey değişmeyecektir. Hype yüzünden oyun erken çıkarılmak zorunda kaldı sanırım.

Arkadaşla 4 - 5 maç yoldaş, 1 maç rekabetçi girdik. Güven faktörümü düşürmüş hemen. Sakin ol champ. Naptık sana?

CS:GO'dan arkadaşım yüzünden VAC ban yedim. CS 2 de oynayamıyorum değil mi arkadaşlar?

CS:GO'dan arkadaşım yüzünden VAC ban yedim. CS 2 de oynayamıyorum değil mi arkadaşlar.

Araştırdım evet geçerliymiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimle en yüksek grafik ayarlarında 75 FPS'in altına düşmeden oynadım herhalde hiç kasma olmadı. Ama konsol açamadığım için FPS'e bakamadım. Steam göstergesini açmak da aklıma gelmedi o an. Oyunun soluk gibi gözükmesini sevemedim. Artık renk ayarları ile fazlasıyla oynarım.

Her oyıunu açıp kapadığımda anlık takılma, kasma oluyor bende de normal mi bu? Ayarları ortaya çektim. Ekran kartım 5600XT. Oyunu silip baştan mı yüklesem ne yapsam. Çoğu kişi 27 GB diyor. Fakat bana 5 GB güncelleme geldi.

Yasakli kelimeyi kullandin. Sen gercek bir CS oyuncusu degilsin. Gabe Newwell'in 3 ten nefret ettigini nasil bilemezsin!
Hocam yanlış anlamayında banane Gabe'den. Onu duydum daha önce ama unuttum, çünkü o adamın benim için bir önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…