Counter-Strike 2 çıktı!

Yaani, güzel ne diyeyim. Ben devrim gibi bir şey hissetmedim ancak foruma bakınca sanki bir şey kaçırmış gibi hissediyorum. Belki de betayı 1 aydır oynadığımdandır, alıştım artık

Aslında oyunda optimizasyon harici hiçbir sorun yok da yine de garip geldi bu kadar fazla konu açılması

Şu açılma süresi konusuna katılıyorum. Gerek oyunun açılması gerek maçların açılma hızı gayet hızlanmış. Maç yüklenirken oyun "Yanıt vermiyor"'a da düşmüyor artık.

Hocam içimi dökmüssünüz resmen yani herkesin maddi durumu aynı olmayabilir eleştirmek benim haddime değil. Ama kendi sisteminde oyun açılmadı diye oyuna demedikleri kalmadı. Neymiş FPS çok düşükmüş, optimizasyon yokmuş da oyun kasıyormuş.

Eyvallah haklısınız ancak bari az sayıdada olsa CS:GO sunucusu açık olsaydı isteyen CS2 istemeyen CSGO oynardı.

Az önce CS de Dust 2 girdik maçımızda 2 kişi oyun kapanma sorunu yaşadı böyle tam sürümmü olur çıldıracağım.

Az önce CS de Dust 2 girdik maçımızda 2 kişi oyun kapanma sorunu yaşadı böyle tam sürümmü olur çıldıracağım.

Tam sürüm herkeste kusursuz çalışacak demek değil. Elbet düzelir, yaşadığınız problemleri geliştiricilere iletin.

Tam sürüm herkeste kusursuz çalışacak demek değil. Elbet düzelir, yaşadığınız problemleri geliştiricilere iletin.
Aynen katılıyorum oyun daha yeni yeni çıkıyor hangi oyun mükemmel ve hatasız şekilde tam sürüme çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…