Counter-Strike 2 çıktı!

Optimizasyon fena değil bu arada, evet performans kötü de ekran kartsız laptopumla 40 60 arası oynayabiliyorum. 10 senelik oyun hafifliğini beklemeyin ama oynanıyor (1280x1024, lowest. Kontrast arttırma falan açık FFX kapalı)
Genel sistem bilgilerim olarak da i5 1135g7 20GB RAM Debian 12 kernel 6.4. Linux tarafında oyun biraz sorunlu hala, belki Windows tarafında daha iyidir.

RTX 3060 12GB.
Ultra ayarlar 200fps.

Bence fps değerleri gayet iyi ultraya göre. Sisteminizi geliştirme vaktiniz gelmiş gibi.
Overpass'da biraz düşüş oldu 150'lere kadar. Dust 2 gayet iyi çalışıyor. Düşüş yiyenlerin ana sorunu VRAM gibi gözüküyor ben de 8 GB kullanım oldu.

O konuda diyebileceğim bir şey yok anlayabiliyorum.
Fakat Sistemin oyuna yetmiyorsa OPT. Sorunlu diye sitem etmeyin bence, çok azıcık bir sorun var oyunda.

Anlayamıyorsunuz. PC sıkıntısı çekseydiniz böyle demezdiniz. Neyse, değiştireceğim zaten emektarı.

Bende eskiye göre 50FPS düşüş oldu. Her şeyi kapatınca akıcı oldu. Yeni CS'de 2-3 maç attım hep adamlarla karşılaşınca drop yedim şu an düzeldi yoksa siliyordum az daha.

i5 12400F RX 6700 XT ful ayarlar 200, Low ayarlarda 250-300 ilk 2-3 maçım hep dropluydu adamlarla karşılaşınca şu an düzeldi.

Çok heyecanlıyım desem yalan olur. Yazın ilk beta çıktığından beri oynamıyordum. Bakalım nasıl olmuş oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…