Counter-Strike 2 çıktı!

Basbayağı Valorant'a dönmüş. Hareketliyken mermiler çok daha rahat adama gidiyor, mermilerin saçılıyor. Bir de subtick kaynaklı mı bilmiyorum ama takılmalar yaşıyorum. Hatta alıştırma girdim onda bile oluyordu. Karakter anlık durup birden hareket ediyor.

FPS konusunda ilk girdiğim zaman droplar oluyordu bir süre oynayınca düzeldi. Muhtemelen shaderleri yüklüyordu. 100-200FPS arası alıyorum.

Hocam çok sıkıntılı oyun, optimizasyon güncellemeleri gelse bile çok fazla bir şey değişmeyecektir. Hype yüzünden oyun erken çıkarılmak zorunda kaldı sanırım.

Basbayağı Valorant'a dönmüş. Hareketliyken mermiler çok daha rahat adama gidiyor, mermilerin saçılıyor. Birde subtick kaynaklı mı bilmiyorum ama takılmalar yaşıyorum. Hatta alıştırma girdim onda bile oluyordu. Karakter anlık durup birden hareket ediyor.

FPS konusunda ilk girdiğim zaman droplar oluyordu bir süre oynayınca düzeldi. Muhtemelen shaderleri yüklüyordu. 100-200FPS arası alıyorum.
Her oyıunu açıp kapadığımda anlık takılma, kasma oluyor bende de normal mi bu? Ayarları ortaya çektim. Ekran kartım 5600XT. Oyunu silip baştan mı yüklesem ne yapsam. Çoğu kişi 27 GB diyor. Fakat bana 5 GB güncelleme geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı