Counter-Strike 2 çıktı!

Arkadaşlar oyunu güncelleyip FPS denemesi yapan oldu mu son durum nedir? R5 5600 ve 1660super için 1280x960'da 3-4 ayar en yüksek olması hariç diğerleri low da olacak.

Bu sisteme 165Hz daha uygun olur değil mi? Yanılmıyorsam 240Hz'de sürekli 200'lere düşeceğini düşünüyorum FPS'nin yani boşuna masrafa girmeyeyim 240Hz monitör için değil mi?

E-Sporcu değilim yani zevk için oynuyorum da her oyun 1. olmaya oynuyorum ondan.

Arkadaşlar oyunu güncelleyip FPS denemesi yapan oldu mu son durum nedir? R5 5600 ve 1660super için 1280x960'da 3-4 ayar en yüksek olması hariç diğerleri low da olacak.

Bu sisteme 165Hz daha uygun olur değil mi? Yanılmıyorsam 240Hz'de sürekli 200'lere düşeceğini düşünüyorum FPS'nin yani boşuna masrafa girmeyeyim 240Hz monitör için değil mi?

E-Sporcu değilim yani zevk için oynuyorum da her oyun 1. olmaya oynuyorum ondan.

Oyunda fps drop problemi var şuan güncellemeleri bekleyin.

Çok iyi ya, çözdü sorunu direkt 😊

Adamlar parayı niye bolsun yahu keyfinize göre?
CS2 paralı olsaydı o zaman. Hala beta ile resmi sürümde optimasyon sorunları çözülmedi

CS:GO yüklü olmasına rağmen 28 GB civarı guncelleme yapiyor bende.
Source 2 motoruna geçtiği için oyun full değişti. O yüzden normal. Sadece limited beta'ya sahip olup kuranlar 6GB aldı.

CS2 en sonunda çıktı.

11 yıldır bu oyunu oynamak için sabrediyordum o zamanlar sistemim kötüydü sistem aldım 2 ay sonra CS:GO komple fişi çekldi böyle olmamalıydı o kadar anı nereye kayboldu bir anda.😕
Melih'i unutmayacağız o7.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı