Counter-Strike 2 deneyimi

Hocam cidden R6 da kendi taktigini yaratiyor musunuz? Bunu da soylemeyin bari. R6 oynayan biriyim her haritada acilan duvarlar belli hangi operatörlerin is yaptiği belli. Oyun meta üzerine dönen bir oyun. Daha doğrusu esporcuların, yayincilarin yön verdiği bir meta. R6 Aim üzerine dönen bir oyun değil bu bile CS ile karşilaştirmamak icin yeterli bir sebep. Valorant gene karşılaştırılabilir ama R6'nın alakası... Ayrıca ilk çıktığı zamanki zevki hiç yok. Ubisoft bu şekilde giderse yeni bir para kazanma yolu bulması gerekecek.

İşin teknik kısımları beni pek ilgilendirmiyor, beni yeterince hileden koruduğu sürece anlık bağlantı kopmaları falan kabul edilebilir. Ben her oyunda önce işin oynanış kısmına bakarım ki R6 rakiplerini ezip geçiyor bu konuda. Ve evet ben kendi taktiğimi oluşturuyorum, çok yüksek elolarda oyun rush oyununa dönmüş durumda o yüzden oyunun düşük eloları daha keyifli. R6'nın yüksek eloları bildiğin CS hatta, git rushla adamları öldür ve kazan.

En azından yukarıdan oynama gibi olaylar var R6'nın düşük elosunda, ben sık sık yaparım mesela bunu. Rakipler en üst katı seçmediyse Sledge alıp yukarıdan oynarım veya Buck alıp aşağıdan rakiplerin durabileceği muhtemelen pozisyonları keserim. Bir dolabın içine veya soft duvara bir delik açabiliyor olmak bile bir taktiktir yani.

R6 şu an Ubisoft kütüphanesindeki şüphesiz en iyi iş, adamlar bunu yönetemiyor orası ayrı. Yani düşünce çok güzel ama uygulanışta sıkıntılar mevcut. Neyse, konu R6 vs CS:GO'ya döndü tekrar ceza yemek istemediğimden bunu burada sonlandırıyorum, ikimiz de birbirimizin fikirlerini değiştiremeyeceğiz zaten o yüzden gerek yok.

Hocam FPS'ler ne durumda.

Sıkıntılı bir durum düşük sistemler oynayamaz o zaman zaten canın optimizasyonu çok iyi değildi.

Bu oyun resmi olarak çıktığında ücretsiz mi olacak bilen var mı?

Tickrate sisteminden sub-tick'e nasıl geçmişler acaba, Valve harbiden isteyince enfes işler başarabilen bir firma.

Valorant tiplemesi önce 128 getirsin eğe falan derken CS tickrste kaldırarak masayı alt üst etti.

Nedir bu tick hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CS şu an bunlardan da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…