Counter-Strike 2 için bıçak önerisi

Talon bıçağı bence en az sıkacak bıçak. Daha önce shadow daggers - kancalı - ursus - avcı ve - sustalı kullandım hepsi çok çabuk sıkıyor. Ben alıcaksam m9 bayonet - kelebek veya talon alırdım.
Hocam 700$'a güzel bir skin bulamadım talon için, mavi çelik vs. tarzı bıçaklar beni çabuk sıkıyor ondan ötürü yönelimim dediğim gibi crimson web, tiger tooth vs.

Butterfly knife almalısın. Sallaması bile ayrı güzel.

Hocam 700$'a güzel desenli butterfly veriyor isen alayım :D orman ddpat ile oynamak istemiyorum.

Hocam 700$'a güzel bir skin bulamadım Talon için, mavi çelik vs. tarzı bıçaklar beni çabuk sıkıyor ondan ötürü yönelimim dediğim gibi Crimson web, tiger tooth vs.

Bence görüntüden çok effect daha önemli illa bulursun ayrıca ByNoGame gibi sitelerden daha ucuza alman da mümkün. Tek sallama efekti olan bıçaklar özellikle çabuk sıkıyor aynı efekten dolayı.

Hocam 700$'a güzel bir skin bulamadım talon için, mavi çelik vs. tarzı bıçaklar beni çabuk sıkıyor ondan ötürü yönelimim dediğim gibi crimson web, tiger tooth vs.

Hocam 700$'a güzel desenli butterfly veriyor isen alayım :D orman ddpat ile oynamak istemiyorum.
Tercih meselesi ben kancalı tiger tooth kullanmak yerine kelebek orman ddpat tercih ederim açıkcası.

Bende bayonet hardened case var. Sıkılmazsın güzel duruyor. 550 dolar civarı fiyatı var.

Gölge Hançerler öneririm, gerçekten oynaması çok zevkli. Tıpkı bir ninja gibi çevirebiliyorsunuz.

golgehancerler.jpg

Bence görüntüden çok effect daha önemli illa bulursun ayrıca ByNoGame gibi sitelerden daha ucuza alman da mümkün. Tek sallama efekti olan bıçaklar özellikle çabuk sıkıyor aynı efekten dolayı.

Tercih meselesi ben kancalı tiger tooth kullanmak yerine kelebek orman ddpat tercih ederim açıkçası.
Benim sahip olduğum "kancalı" bıçak 200$ :D bunları nasıl kıyaslayabiliyorsun anlamadım. İkinci olarak ByNoGame falan demişsin. Steam bakiyesi biriktirdiğimi açıkça yazmışım, sırf konuşmak için konuşmayın. Yoksa ben de ByNoGame üzerinden daha ucuza bıçak alabileceğimi biliyorum ve sence görüntüden ziyade effect çok daha önemli ise sen gidip alabilirsin kelebek orman ddpat, ben en başta kötü görünümlü skin almayacağımı başta belirttim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sahip olduğum "kancalı" bıçak 200$ :D bunları nasıl kıyaslayabiliyorsun anlamadım. İkinci olarak ByNoGame falan demişsin. Steam bakiyesi biriktirdiğimi açıkça yazmışım, sırf konuşmak için konuşmayın. Yoksa ben de ByNoGame üzerinden daha ucuza bıçak alabileceğimi biliyorum ve sence görüntüden ziyade effect çok daha önemli ise sen gidip alabilirsin kelebek orman ddpat, ben en başta kötü görünümlü skin almayacağımı başta belirttim zaten.
Hocam tercih meselesi yazmışım ne alaka ben daha neyin laf koymasından bahsediyosun. Örnek olarak vermişim fiyatlara bile bakmadım. Bu foruma milletin fikrini sormak için yazmıyor musun bende fikrimi belirtmişim. Neyin kafasındasın anlamıyorum. Eğer biri düşüncesini belirtirken böyle tepki vereceksen yazma kardeşim foruma öneri için.

Hocam tercih meselesi yazmışım ne alaka ben daha neyin laf koymasından bahsediyosun. Örnek olarak vermişim fiyatlara bile bakmadım. Bu foruma milletin fikrini sormak için yazmıyor musun bende fikrimi belirtmişim. Neyin kafasındasın anlamıyorum. Eğer biri düşüncesini belirtirken böyle tepki vereceksen yazma kardeşim foruma öneri için.

Hocam ben sana diyorum ki laptop alacağım, tavsiye edeceğiniz laptop modelleri nelerdir? Sen bana diyorsun ki hayır git masaüstü al. Sonrasında diyorum ki, hayır kardeşim ben laptop alacağım. Sen de diyorsun ki, masaüstü bence daha güzel. Ben sana masaüstü daha mı güzel daha mı kötü diye sormamışım ki. Yani eğer laptop tavsiyen yok ise yazmayabilirsin bu kadar basit.

Ve Steam bakiyemin olduğunu söylüyorum, ByNoGame'den al daha ucuz falan diyorsun. :D Yapma ya?

Hocam ben sana diyorum ki laptop alacağım, tavsiye edeceğiniz laptop modelleri nelerdir? Sen bana diyorsun ki hayır git masaüstü al. Sonrasında diyorum ki, hayır kardeşim ben laptop alacağım. Sen de diyorsun ki, masaüstü bence daha güzel. Ben sana masaüstü daha mı güzel daha mı kötü diye sormamışım ki. Yani eğer laptop tavsiyen yok ise yazmayabilirsin bu kadar basit.

((((((Ya da başka bir bıçak öneriniz var mıdır)))))

Evert Laptop istedin masaüstü attım :D

700 dolarlık bir birikim yaptım Steam üzerinden

Noktalama işaretlerini koymayı unutmamanın önemleri.

Evert laptop istedin masaüstü attım :D

Cümlenin başını oku. Düzgün kaplamalı bıçak almayı düşünüyorum ve ursus, nomad, classic olabilir demişim ve bunlara kıyasla başka bıçak önerisine de açığım demişim ve ısrarla güzel kaplamalı demişim daha ne :D

Evert Laptop istedin masaüstü attım :D

700 dolarlık bir birikim yaptım Steam üzerinden

Noktalama işaretlerini koymayı unutmamanın önemleri.

Söylediğim şeyi yanlış anlaman ile noktalama işaretinin ne alakası var? Orada kurduğum cümlede bir yazım yanlışı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı