Counter Strike: Global Offensive açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

MarieeZy

Decapat
Katılım
27 Aralık 2020
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, dün akşam sorunsuz bir şekilde çalışan oyunun bugün açılmamasının ardından sorun çözmeye yönelik bir çok deneme yapmama rağmen yine de açılmadı. Forumdaki Process Monitor programının kullanımıyla ilgili rehberde ve videodakileri uygulayarak bir logfile oluşturdum. Fakat hangi .dll'yi silmem gerektiğini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
64 Bit. Bu arada oyun, anlattığım yeniden başlatma işleminde çökmeden sonraki formattan sonra açılmamaya başladı. Oynaya bastığımda iki üç saniye sonra siyah ekran ve imlecin mavi halka olarak dönmesi, birkaç saniye içinde de oyunun tamamen kapanması şeklinde oluyor.
 
Attığım sürücüleri yükle. Olmazsa TeamViewer ver bakayım.
 
Teşekkürler, hemen deniyorum.
64 Bit olanı indirdim fakat sisteminiz yeterli gereksinimleri karşılamıyor hatası veriyor. Forumda yeniyim, ID ve şifreyi acaba buradan mı atmalıyım?
 
Son düzenleme:
Buraya atın. Sonra mesajınızı düzenleyip silin.
 
Aldım hocam. Silebilirsiniz.
 
Bir gelişme var mı? Ek olarak, muhtemelen sorununuzu çözmeyecek ama el ile attığınız DLL dosyaları için aşağıda belirttiğim işlemi uygulayın.
C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dllC:\Windows\System32\msvcr120.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcr100.dll C:\Windows\System32\msvcr100.dll
Dosyalarını bulundukları konumdan kaldırın sonrasında aşağıda verdiğim setupları kurun. Bu işlem muhtemelen CS:GO işin yaşadığınız sorunu düzeltmeyecek ama, bu DLL dosyaları yüzünden yaşayacağınız diğer sorunları düzeltecektir.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
 
Son düzenleme:
Dün gece yine birçok işleme rağmen sorunu çözemedik. Fakat oyunu entegre ekran kartıyla çalıştırdığımızda oyun çalışıyor. Harici ekran kartıyla da başka oyunlar da denemek için hemen orada kolayca indirebileceğim biri 2D diğeri FPS türünde iki oyun indirdim. Bu sefer de onları açtı. İşlemler sırasında yanlışlıkla Google'ı eklemişim, kısayoluna tıklayıp açılmadığında fark ettim, açmadı. Böyle saçma ve garip bir durum var ortada. Son çare olarak o logfile'dan anlayan biri belki yardımcı olabilir. Harici ekran kartı her türlü güncellemeyi sorunsuz kabul ediyor, anlamadım nasıl bir sorunu var. Dediklerinizi şimdi uyguluyorum.
 
Bahsettiğiniz LogFile için çözümleri ilk mesajımda belirtmiştim. Onlar işe yaramadıysa bilmiyorum, başkalarının da yorumlarını almak gerek.
 
Keşke kartın bozuk olduğuna emin olsam da uğraşmayı bırakabilsem. Dediğinizi yaptım fakat yine bana mısın demiyor. Sizce kartın bozuk olma ihtimali nedir? Eğer harici kart açılması için görevlendirdiğim oyunu açarken entegre karta kendi kendine tekrar geçiş yapmıyor ise , denediğim farklı iki oyunu çalıştırıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı