Counter-Strike: Global Offensive nasıl daha iyi oynanır?

Domchikman

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro
Intel Core i5 3357U
AMD Radeon 8600/8700M
8 GB RAM
500 GB HDD
Geçenlerde Counter-Strike yükleyeyim dedim, tabii daha yeni başladığım için sürekli öldüm, yani yürüyorum ölüyorum nasıl daha iyi oynarım? Sıkıntıdan Valorant yükledim şimdi onda en azından adam vuruyorum.

Geçenlerde Counter-Strike yükleyeyim dedim, tabii daha yeni başladığım için sürekli öldüm, yani yürüyorum ölüyorum nasıl daha iyi oynarım? Sıkıntıdan Valorant yükledim şimdi onda en azından adam vuruyorum.
Çok oynarsan gelişirsin. Ben 9 yıldır FPS oynadığım için yabancılık çekmedim. Çokta iyi oynarım. 9 yıllık emek var ama.

Botlarla kendi aimini geliştirebilirsin.

Birincisi Counter Strike Global Offensive demeyi bırakmalısın. Onun adı "Cesego".

Tavsiyem sabah kalktın 15 dakika DM sunucularında elini ısıt sonra maça gir. İyice profesyonelleşmek için e-spor maçlarını izle.

Peek atmayı öğren, bir de spreyden ziyade tek tek ya da spreyi arada keserek atış yaparak daha iyi oynayabilirsin ilk başlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı