Counter-strike: Global offensive sizce tekrardan ücretli olur mu?

Efe Calisir

Hectopat
Selamlar aklıma çok takıldı biliyorsunuz ki CS:GO Battle royale güncellemesi yani danger zone ile bedava oldu ve hileler daha çok arttı, Valve Source 2 oyun motoruna geçişte yepyeni bir CS:GO ile karşılaşacağız belki de Fizik motoruna dokunmazlar ama Source 2 motoruna bir yatırım yapıyorlar kasalar bir yana bunun ücretini çıkartmaya çalışırlar. Onun için bence ücretli haline en azından kısa süreliğine dönebilir benim düşüncem bu yönde sizin düşünceniz nedir?

Şu anki oyunlar popülasyona kapıldı ve gidiyor. PUBG, Fortnite gibi Battle Royale oyunlar büyük etki yaratınca ve Fortnite, Apex gibi oyunlar ücretsiz olunca artık Story Mode ve hikayesi hariç online oyunlar ücretsiz olur diye düşünüyorum. Artık mantık oyun ücretsiz ama içindeki oyunu etkilemeyen özellikler paralı olunca zaten yeterince kazanıyorlar.

Bu saatten sonra yapmazlar. Herkes hesabına ekledi oyunu ve oyun ölmek üzere. Valve yeni Half-Life oyunları satmazsa batar bence.
Half-Life 3, yeni silah, crosshair ve grafikler ile CS:GO baştan yapılır ve sadece Half-Life 3 ücretli olursa Valve çok satar.

Bu saatten sonra yapmazlar. Herkes hesabına ekledi oyunu ve oyun ölmek üzere. Valve yeni Half-Life oyunları satmazsa batar bence.
Öyle bir şey olması imkansız hocam. Oyunun öldüğü falan yok, ayrıca oyun yapmasa da Steam'den milyonlar kazanıyor. Valve, oyunları ayıp olmasın diye çıkarıyor resmen.

Öyle bir şey olması imkansız hocam. Oyunun öldüğü falan yok, ayrıca oyun yapmasa da Steam'den milyonlar kazanıyor. Valve, oyunları ayıp olmasın diye çıkarıyor resmen.
Oyunun genel kitlesi insan dışı varlığa dönüşmüş durumda. Steam'den çok kazanıyor fakat artık Epic Games gibi platformlar yaygınlaşmaya başladı. 10 yıl daha idare eder en fazla.

Oyunun genel kitlesi insan dışı varlığa dönüşmüş durumda. Steam'den çok kazanıyor fakat artık Epic Games gibi platformlar yaygınlaşmaya başladı. 10 yıl daha idare eder en fazla.
Batması ve 10 yıl daha gitmesi imkansız. Epic games güzel ve ücretsiz oyunlar dağıtıyor ama Steam'e uzun bir süre rakip olacağını sanmam.

İnsanların huylarını bilemem ama oyun her zaman en çok oynanan ilk 3 oyun içinde oluyor. Şu an 1 milyon kişi CS:GO oynuyor :)

İlk 2 oyun Valve oyunu, şu anda Steam'de 22.5 milyon kişi çevrimiçi.

Epic Games verdiği bedava oyunlarla ve indirimlerle tutunmayı başardı, yoksa kimsenin o lanet launcher ile oyun oynayacağını düşünmüyorum.

Steam gerçekten çok aşırı derecede aptalca bir hareket yapıp platformdan soğutmadığı sürece (ki öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum) oyun sektöründe her zaman en üstte kalacağını düşünüyorum.
Sunduğu imkanlar ve hafiflik, her tür oyuncunun isteğini karşılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı