Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #11 Kumar oynayacağına ileride değerlenme ihtimali olan skinleri satın al en azından 3-4 yıl sonra satarsın ve "iyi ki almışım" diyebilirsin.
Kumar oynayacağına ileride değerlenme ihtimali olan skinleri satın al en azından 3-4 yıl sonra satarsın ve "iyi ki almışım" diyebilirsin.
melihnuri29 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #12 264075 dedi: Kazanıyosan pes etmek yok devam kardeşim kumardan vazgeçilir mi ya Genişletmek için tıkla... Yüksek miktarda kazandım yüklü para benim için hepsini çektim bırakamıyorum ama içimden hala oynamak geçiyor.
264075 dedi: Kazanıyosan pes etmek yok devam kardeşim kumardan vazgeçilir mi ya Genişletmek için tıkla... Yüksek miktarda kazandım yüklü para benim için hepsini çektim bırakamıyorum ama içimden hala oynamak geçiyor.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 29 Eylül 2023 #13 Ben de 6. Sınıfta deli gibi rulet oynardım sırf skin kazanabilmek için. Ben oyunu bırakarak çözdüm bu sorunumu
Ben de 6. Sınıfta deli gibi rulet oynardım sırf skin kazanabilmek için. Ben oyunu bırakarak çözdüm bu sorunumu
7 709196 Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 211 Çözümler 4 29 Eylül 2023 #14 melihnuri29 dedi: Yüksek miktarda kazandım yüklü para benim için hepsini çektim bırakamıyorum ama içimden hala oynamak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hiç kaybetmemiş ki nerden bilsin.
melihnuri29 dedi: Yüksek miktarda kazandım yüklü para benim için hepsini çektim bırakamıyorum ama içimden hala oynamak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hiç kaybetmemiş ki nerden bilsin.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 943 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #15 melihnuri29 dedi: Merhaba, CS:GO'nun kumar sitelerini bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Ben aşırı bağımlı oldum bunu bırakamıyorum ne yapmam lazım elime geçer geçmez basıyorum. Yardımcı olan biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Sil oyunu direk kurtul
melihnuri29 dedi: Merhaba, CS:GO'nun kumar sitelerini bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Ben aşırı bağımlı oldum bunu bırakamıyorum ne yapmam lazım elime geçer geçmez basıyorum. Yardımcı olan biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Sil oyunu direk kurtul
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 29 Eylül 2023 #16 melihnuri29 dedi: @fiu çok yardımcı oldun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah en gerçekçi bakış açısı bu değil mi? Kafayı kullan ölç biç tart yön ver. Kumar tırt iş.
melihnuri29 dedi: @fiu çok yardımcı oldun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah en gerçekçi bakış açısı bu değil mi? Kafayı kullan ölç biç tart yön ver. Kumar tırt iş.
melihnuri29 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #17 fiu dedi: Eyvallah en gerçekçi bakış açısı bu değil mi? kafayı kullan ölç biç tart yön ver. Kumar tırt iş. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bıraktım çok sağ olun
fiu dedi: Eyvallah en gerçekçi bakış açısı bu değil mi? kafayı kullan ölç biç tart yön ver. Kumar tırt iş. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bıraktım çok sağ olun
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 23 Aralık 2024 #18 melihnuri29 dedi: Eyvallah hocam bıraktım çok sağ olun Genişletmek için tıkla... Nası gidiyo? Devam mı kumara?
melihnuri29 dedi: Eyvallah hocam bıraktım çok sağ olun Genişletmek için tıkla... Nası gidiyo? Devam mı kumara?
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 24 Aralık 2024 #19 fiu dedi: Nası gidiyor? Devam mı kumara? Genişletmek için tıkla... 22 Nisan 2024 son giriş, girer gibi değil bir daha.
fiu dedi: Nası gidiyor? Devam mı kumara? Genişletmek için tıkla... 22 Nisan 2024 son giriş, girer gibi değil bir daha.
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #20 Sıkça masturbasyon yap dostum. Kumar istegini azaltacaktir farkli yerden dopamin aldığın icin.