Counter-Strike'da rakipler çok iyi oynuyor

Koskoca FACEIT maçlarım arasında 400 maçtan maksimum 2 tanesinde hile gelmiştir, alakası yok FACEIT'te hile falan yok. 10 levellerle de lobide oynadım yine yok, hile mile yom abi FACEIT'te. Yeni hesap açanlara smurf geliyor sadece.

Sana FACEIT'te bir hile göstereyim o halde 5 levelken karşıma gelmişti adam wall hack ve belli ede ede oynadı. Desteğe yazıp banlattım yaklaşık 2 ay önce. FACEIT'te sistem açığı oluştu bir ara hileciler çok rahat hile açabiliyordu.

Sana FACEIT'te bir hile göstereyim o halde 5 levelken karşıma gelmişti adam wall hack ve belli ede ede oynadı. Desteğe yazıp banlattım yaklaşık 2 ay önce. FACEIT'te sistem açığı oluştu bir ara hileciler çok rahat hile açabiliyordu.
Bi ara olması önem arz etmiyor, Faceit'te hile yoktan kastım öyle denk gelecek kadar yok. İstisnasi durumlar espor arenada bile olabiliyor, 0 olduğunu kastetmedim. Ama 100 maç atarsan 1'inde anca gelir.

Fazla egolu bir cümle gibi hissettirmemesini ümit ederek söylemem gerekir ki maalesef oynadığınız rekabetçi maçlar gerçekten de o kadar zor maçlar değil. O Unlost gibi yayıncılardan gördüğünüz fantastik vuruşlar aslında o kadar fantastik değil. Faceitte uzun zaman boyunca 2k elolarda gezinmiş, yarı profesyonel bir şekilde Türk bir takımda oynamış birisi olarak belirtmek isterim ki hem Valorant'ta elmas elodan aşağı bir eloda maça girdiğimde hem de CS'de eski rank sistemine göre global veya herhangi bir rankta girdiğimde çok rahat 40 ve üstü vurabiliyorum çünkü gerçekten zor sandığınız oyun ve ranklar inanamayacağınız kadar basit. Muhtemelen benim gibi veya benden daha iyi bir smurf canı sıkılmış oyuncuya denk geldiniz ve başınızı ağrıttı ki bunlar çok olası çünkü CS2'yi ben de artık sadece şarkı açıp uzanarak oynayacak şekilde kullanıyorum. Türkler olarak maalesef hepimizin oyunlardaki huyu kendimizden iyi olan birisini hile sanmaktır fakat inanın bunu aşınca daha rahat yaşıyorsunuz.

Bir ara olması önem arz etmiyor, FACEIT'te hile yoktan kastım öyle denk gelecek kadar yok. İstisnasi durumlar espor arenada bile olabiliyor, 0 olduğunu kastetmedim. Ama 100 maç atarsan 1'inde anca gelir.

Tabii ki csdeki kadar hile gelme olasılığı yok fakat demek istediğim hile vardı hem de acayip bir şekilde o da sistem açığı yüzünden yani.

Fazla egolu bir cümle gibi hissettirmemesini ümit ederek söylemem gerekir ki maalesef oynadığınız rekabetçi maçlar gerçekten de o kadar zor maçlar değil. O unlost gibi yayıncılardan gördüğünüz fantastik vuruşlar aslında o kadar fantastik değil. FACEIT'te uzun zaman boyunca 2K elolarda gezinmiş, yarı profesyonel bir şekilde Türk bir takımda oynamış birisi olarak belirtmek isterim ki hem Valorant'ta elmas elodan aşağı bir eloda maça girdiğimde hem de CS'de eski rank sistemine göre global veya herhangi bir rankta girdiğimde çok rahat 40 ve üstü vurabiliyorum çünkü gerçekten zor sandığınız oyun ve ranklar inanamayacağınız kadar basit. Muhtemelen benim gibi veya benden daha iyi bir smurf canı sıkılmış oyuncuya denk geldiniz ve başınızı ağrıttı ki bunlar çok olası çünkü CS2'yi ben de artık sadece şarkı açıp uzanarak oynayacak şekilde kullanıyorum. Türkler olarak maalesef hepimizin oyunlardaki huyu kendimizden iyi olan birisini hile sanmaktır fakat inanın bunu aşınca daha rahat yaşıyorsunuz.

Son dediğiniz cümleyi oyuna gerçek bir hile önleme sistemi gelince aşabiliriz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı