Coverzone Ajazz AK820 Pro vs Ajazz AK820 Pro

Arkadaşlar AK820 Pro almaya karar verdim ancak iki tür Ajazz ürünü gördüm. Biri coverzone Ajazz AK820 Pro diğeri direkt Ajazz AK820 Pro olarak geçiyor. Bunlar arasında bir fark var mıdır? Ayrıca Amazon tercihim olsa da aynı ürün mec monkey diye bir sitede daha var. Bu site güvenilir midir? Ayrıca klavye kablosuz kullanımda memnun eder mi?

Coverzone Ajazz:

Ajazz:

Coverzone, Ajazz AK820 Pro modelinin Türkiye’deki distribütörüdür. Bu nedenle, Coverzone Ajazz AK820 Pro ve Ajazz AK820 Pro aynı üründür; aralarında herhangi bir teknik fark yoktur.

Coverzone, Ajazz AK820 Pro modelinin Türkiye’deki distribütörüdür. Bu nedenle, Coverzone Ajazz AK820 Pro ve Ajazz AK820 Pro aynı üründür; aralarında herhangi bir teknik fark yoktur.
Anladım hocam. İki ürün de aynı satıcı tarafından satılınca küçük bir kafa karışıklığı oldu. Peki ürün hakkında bir bilginiz var mı? Alınır mı? Kablosuz kullanım benim için önemli. Yakın zamanda bir AKKO faciası yaşadıktan sonra Ajazz almaya karar verdim ama bilemiyorum.

Açıkçası ürün hakkında pek bilgim yok. İki farklı Ajazz ürünü gördüm, dediğin için biraz araştırma yaptım. İstersen bir yabancı video buldum, YouTube’dan izleyebilirsin.

Youtube Linki

Hayırlı olsun. Umarım beğenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…