CS2'yi laptoptan oynamak yetersiz olduğundan ekranı monitöre bağladım ve onun için ekipman topluyorum.
Kulaklık olarak hediye gelen Razer BlackShark V2 var bana yeterli geldiğini düşünüyorum.
Mouse pad olarak Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad
Klavye olarak https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTJ1...33&creativeASIN=B0DTJ1MTGF&linkCode=asn&psc=1
Mouse olarak Scyrox V6 8K Wireless Mouse almayı düşünüyorum.
Asıl merak ettiğim coverzone Ajazz AK980 alınır mı? Renk olarak mouse pad ile uyumlu görünüşünü de sevdim. Özellikleri de iyi sanırsam. İnternette inceleme vs. çok az var. Seçimlerim konusunda destek olursanız sevinirim.
Aynı mousepadden var ve Ajazz ak 820 Pro kullanıyorum bu klavye ile aynı switchleri kullanıyor çok memnunum ben bu mousedanda yakın zamanda arkadaşım aldı şu anlık memnun bence güzel tercihler alabilirsin.
Klavye biraz geç geldi (trendyoldan aldım) fakat her şey güzel. Mouse, mousepad, klavye. Tavsiye ederim. Klavyenin ekranına istediğim gifi de koyabiliyorum. Alacaklara tavsiye ederim.
Klavye biraz geç geldi (trendyoldan aldım) fakat her şey güzel. Mouse, mousepad, klavye. Tavsiye ederim. Klavyenin ekranına istediğim gifi de koyabiliyorum. Alacaklara tavsiye ederim.