COVID-19 aşılarında Bluetooth özelliği olduğunu düşünen bir Twitter kullanıcısı eleştirilerin hedefi oldu

IMG_20210613_085815.jpg


Gece saatlerinde atılan bu tweet'le birlikte başlayan bu konu tüm Twitter aleminde konuşulur hale geldi. Bahsettiği değişik numaralar da Bluetooth adresleri. Bundan birkaç ay önce ortaya atılan başka bir teori ise COVID-19 aşılarında yer alan 5G çipin elektronik devre tasarımının ortaya çıkmasıydı. Tabii ki o elektronik devre gitar pedalına ait. :D

Bakalım başka neler göreceğiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hayır, kesinlikle öyle bir hedefim yok zira bu tip haber yapan biri değilim olmam da. Ayrıca haberin altında görseli aldığım kaynağı da paylaştım.
Reptile hocam da hemen yazmış, ben de tam aynısını diyecektim. Sen sadece haberi paylaşmışsın, senlik bir durum hiçbir şekilde yok.
 
@Fermion

Benim lafim size degildi zaten. Bu tür haberleri yayan sitelerden bahsediyorum. Haberin dogru olup olmadigindan emin degilim, o yüzden hangi sürümün gercek oldugunu merak ettim. Genelde buna benzer bir sürü kofti haber yapiyorlar cünkü. Güvensizligim bundan kaynaklaniyor.
Reptile hocam da hemen yazmış, ben de tam aynısını diyecektim. Sen sadece haberi paylaşmışsın, senlik bir durum hiçbir şekilde yok.
Fark ettim ama yine burada belirtmek istedim. Çünkü olayı farklı taraflara çekebilecek kişiler olabiliyor. Bundan dolayı açıklama ihtiyacı hissettim. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
 
Konu hakkında bir şeyler yazmak lazım da...

Bu İnsanların (buna inananlar, ciddiye alanlar) zeka bilgi seviyesine inerek konuyu anlatmayı nasıl başaracağız; işte asıl sorun-zorluk burada.

Bu insanların zeka seviyesine inince akıl devre dışı kalıyor ve bu durumda ne anlatabiliriz?
Bunlar karşısında sustuğunuzda da kendilerini haklı sanıyorlar.
 

Geri
Yukarı