COVID-19 aşısı olmadan stadyuma girilebilir mi?

Merküt

Hectopat
Daha fazla  
COVID-19 aşısı olmadım. Yaşım 14. PCR testi de olmadım. Sorguladım aşıyı, henüz öncelikli grupta değilsiniz diyor. Ben stadyuma girebiliyor muyum, giremiyor muyum? 2. Lig maçı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikli grupta değilsiniz diyorsa büyük ihtimalle girersiniz. Her ihtimale karşı PCR testi olun derim.

COVID-19 aşısı olmadım. Yaşım 14. PCR testi de olmadım. Sorguladım aşıyı, henüz öncelikli grupta değilsiniz diyor. Ben stadyuma girebiliyor muyum, giremiyor muyum? 2. Lig maçı.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig için seyircilerin stadyumlara girişi kriteri

1. Seyircilerin stadyumlara girişleri Süper Lig ve 1. Lig için belirlenen şartlar dahilinde ev sahibi kulübün sorumluluğunda HES kodu kontrolü ile yapılır.

* Aşı olmuş seyircilerin son aşı tarihlerini takip eden 14 günden sonra başlamak üzere 180 gün süre ile herhangi bir teste ihtiyaçları yoktur.

** COVID-19 geçirmiş seyircilerin 180 gün süre ile test yaptırmalarına gerek yoktur.
Şöyle bir şey yazıyor bir göz gezdir istersen

Belirlilik yok. 18 yaş altı aşı zorunlu olmayanlarda karışıklık var. Galiba PCR zorunlu. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…