COVID-19 test sonucunu nereden öğreneceğim?

Katılım
30 Ağustos 2021
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar. Öncelikle 16 yaşındayım ve 11. sınıfa gidiyorum. Sınıfımdaki bir arkadaşımın COVID-19 test sonucu pozitif çıktı. 2 gün öncesine kadar bu arkadaşım ve başka iki arkadaşım ile birlikte mangal yapmıştık. Maskelerimizi o zaman açmıştık. Bunun üzerine temaslı olduğum için bugün öğle arası okuldan izin alıp test olmaya gittim. Hemşire test sonucunun yarın, yani Salı günü saat 13:00 civarlarında geleceğini söyledi. Ben test sonucumu nasıl öğreneceğim? Sanırım bir daha hastaneye gitmeme gerek kalmıyor. Yarın 13:00 civarlarında beni mi arayacaklar yoksa mesaj mı atacaklar? E-nabız'a giriş yapamıyorum çünkü barkod kodum yok ve e-devlet hesabımda yok. Yardımcı olacaklara teşekkürler.
 
Anne ya da babanın e-nabız'ına giriş yaparak sağ üstten çocuklarım bölümünden kendini seç. Ardından sağa, sola veya aşağı kaydır testlerim bölümünü bul. Ardından sağa kaydırın test sonuçlarınız yazacaktır.
 
Negatif çıkarsa yüksek ihtimalle ne ararlar ne mesaj atarlar sadece e nabız da görünür zaten pozitif çıksaydı sizi çoktan aramışlardı neyse test sonucunu görmek istiyorsan e nabızdan e-Devlet yazan kısma gir oradan annenin veya babanın hesabına gir sağ üstten çocuklar yazan kısımdan kendi hesabına gir sonra solda COVID 19 yazan yerin üstünde bir şey yazıyordu unuttum ona tıkla ve sağ üstten COVID 19 testi yazan yere tıkla.
 

Geri
Yukarı