CPU 98 dereceye kadar ısınıyor

Emir724747

Centipat
Daha fazla  
Normalde 70 derece de çalışan Monster'im The Last of Us oynarken 98 dereceye çıkıyor grafiklerin tamamı düşükteyken hem de. Çok dandik bir soğutucu kullanıyorum hafifçe ılık hava üflüyor. Sistemim.
11.nesil i5 16 GB RAM RTX 3050 Ti 500 SSD.
Sıcaklığı normal değerlere indirmek için ne yapmalıyım.(80)
Aklımda bunu almak var şimdiden teşekkürler.

Normalde 70 derece de çalışan Monster'im The Last of Us oynarken 98 dereceye çıkıyor grafiklerin tamamı düşükteyken hem de. Çok dandik bir soğutucu kullanıyorum hafifçe ılık hava üflüyor. Sistemim.
11.nesil i5 16 GB RAM RTX 3050 Ti 500 SSD.
Sıcaklığı normal değerlere indirmek için ne yapmalıyım.(80)
Aklımda bunu almak var şimdiden teşekkürler.

En son ne zaman bakımını yaptın.

Daha hiç göndermedim 3. Yılına yeni girdim hocam

Bende anlamadım mesela Minecraft oynarken 65 derecede 900 FPS ile çalışıyordu bu oyunu açınca birden 98 derexeye ulaştı.

Vakumlu soğutucu çözüm müdür ayrıyeten vakti geldiyse bakıma göndereceğim ama midyat ilçesinde yaşadığımdan kargo ile göndereceğim.

Bakımın önemi var tabiki ama normal bir işlemcinin 80 dereceyi geçmemesi gerekir bir bakımla 80 dereceye düşeceğini zannetmediğimden vakumlu soğutucuyu almayı düşünüyorum

Bakımın önemi var tabii ki ama normal bir işlemcinin 80 dereceyi geçmemesi gerekir bir bakımla 80 dereceye düşeceğini zannetmediğimden vakumlu soğutucuyu almayı düşünüyorum.

Hocam ben laptopumun bakımını 2 sene yapmadım termal macun da bayağı kurumuştu bakımını yaptım 95 100 dercelerden 75 80'e düştü.
İşlemcim de 11300 h çok ısınan bir işlemci değildi bakımını yapmazsan ısınır ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı