J jeepr0 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 522 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #11 belki bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir bazı virüsler cpuyu etkileyebiliyor .
TheNorth7 Kilopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #12 Silinen üye dedi: belki bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir bazı virüsler cpuyu etkileyebiliyor . Genişletmek için tıkla... NOD32 ile taratıyorum ara sıra ama çözüm olmuyor maalesef. Virüs olması muhtemel ama sağlam virüs sanırım silinmiyor.
Silinen üye dedi: belki bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir bazı virüsler cpuyu etkileyebiliyor . Genişletmek için tıkla... NOD32 ile taratıyorum ara sıra ama çözüm olmuyor maalesef. Virüs olması muhtemel ama sağlam virüs sanırım silinmiyor.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #13 Dostum, termal macun sürmediğin müddetçe o sıcaklık hep öyle kalacaktır. Eğer öyle sildiyseniz sorun olacağını pek zannetmiyorum, ama kurumasını bekleyebilirdin. NOD32 kullanma, kaspersky ile tarat.
Dostum, termal macun sürmediğin müddetçe o sıcaklık hep öyle kalacaktır. Eğer öyle sildiyseniz sorun olacağını pek zannetmiyorum, ama kurumasını bekleyebilirdin. NOD32 kullanma, kaspersky ile tarat.
J jeepr0 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 522 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #14 unhackme programını dene virüs varsa anında bulup silecektir.