kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Anakart ve yeni kasa aldım. Fakat ikisinin içindende CPU braketi çıkmadı. Braket olmadan stok soğutucu takılır mı?
Anakart ve yeni kasa aldım. Fakat ikisinin içindende CPU braketi çıkmadı. Braket olmadan stok soğutucu takılır mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Nasıl ya? Anakartın içinden çıkması gerek. Braket olmadan stok soğutucu takamazsınız.
shred_ali Decapat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Planlama 31 Ocak 2024 #3 kittyy dedi: Anakart ve yeni kasa aldım. Fakat ikisinin içindende CPU braketi çıkmadı. Braket olmadan stok soğutucu takılır mı? Genişletmek için tıkla... Demek istediğiniz fan ayağı mı? Eğer öyleyse o olmadan soğutucu montajı yapamazsınız. İnternette şöyle; Amazon.com.tr
kittyy dedi: Anakart ve yeni kasa aldım. Fakat ikisinin içindende CPU braketi çıkmadı. Braket olmadan stok soğutucu takılır mı? Genişletmek için tıkla... Demek istediğiniz fan ayağı mı? Eğer öyleyse o olmadan soğutucu montajı yapamazsınız. İnternette şöyle; Amazon.com.tr
kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #4 shred_ali dedi: Demek istediğiniz fan ayağı mı? Eğer öyleyse o olmadan soğutucu montajı yapamazsınız. İnternette şöyle; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam attığınız link deki gibi bir şey. O çıkmadı. cumali_032 dedi: Nasıl ya? Anakartın içinden çıkması gerek. Braket olmadan stok soğutucu takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet çıkmadı. Asrock B550M-HDV aldı. Kutuda yok. cumali_032 dedi: Nasıl ya? Anakartın içinden çıkması gerek. Braket olmadan stok soğutucu takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart da takılı gelmiş. 2saatdir kendime gülüyorum.
shred_ali dedi: Demek istediğiniz fan ayağı mı? Eğer öyleyse o olmadan soğutucu montajı yapamazsınız. İnternette şöyle; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam attığınız link deki gibi bir şey. O çıkmadı. cumali_032 dedi: Nasıl ya? Anakartın içinden çıkması gerek. Braket olmadan stok soğutucu takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet çıkmadı. Asrock B550M-HDV aldı. Kutuda yok. cumali_032 dedi: Nasıl ya? Anakartın içinden çıkması gerek. Braket olmadan stok soğutucu takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart da takılı gelmiş. 2saatdir kendime gülüyorum.
shred_ali Decapat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Planlama 1 Şubat 2024 #5 kittyy dedi: Evet hocam attığınız linkdeki gibi bir şey. O çıkmadı. Evet çıkmadı. ASRock B550M-HDV aldı. Kutuda yok. Hocam anakart da takılı gelmiş. 2saatdir kendime gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Hahahaha hocam yapmayın güldüm Neyse ki iyi günler
kittyy dedi: Evet hocam attığınız linkdeki gibi bir şey. O çıkmadı. Evet çıkmadı. ASRock B550M-HDV aldı. Kutuda yok. Hocam anakart da takılı gelmiş. 2saatdir kendime gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Hahahaha hocam yapmayın güldüm Neyse ki iyi günler