CPU GHz'i oyunlarda 2.4'den 0.38'e düşüyor

mcssdrmn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, HP G5 250 model laptop kullanıyorum, yaklaşık 5 yıldır bende kendisi, ilk gün de aynı problem vardı şu an da aynı problem var. CS:GO - ETS 2 gibi oyunları en üst düzeyde 60FPS+ oynayabiliyorum ancak 10-15 dakika sonra 1 dakikalığına kasma giriyor, sonra düzeliyor, sonra yeniden giriyor, ısındıkça kasma süresi uzuyor. CPU'mu kontrol ettim, oyun başında CPU 2.4 GHz hızla çalışırken GPU normal olarak %100, ancak kastığı anda CPU 0.38 GHz hıza kadar düşerken GPU'da %30'un altına iniyor.

Ekran kartı: AMD R5 M330.
İşlemci: i5 6200 CPU 2.30 GHz.
RAM: 4 GB.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar, HP G5 250 model laptop kullanıyorum, yaklaşık 5 yıldır bende kendisi, ilk gün de aynı problem vardı şu an da aynı problem var. CS:GO - ETS 2 gibi oyunları en üst düzeyde 60FPS+ oynayabiliyorum ancak 10-15 dakika sonra 1 dakikalığına kasma giriyor, sonra düzeliyor, sonra yeniden giriyor, ısındıkça kasma süresi uzuyor. CPU'mu kontrol ettim, oyun başında CPU 2.4 GHz hızla çalışırken GPU normal olarak %100, ancak kastığı anda CPU 0.38 GHz hıza kadar düşerken GPU'da %30'un altına iniyor.

Ekran kartı: AMD R5 M330.
İşlemci: i5 6200 CPU 2.30 GHz.
RAM: 4 GB.

Şimdiden teşekkürler.
Isındığı için olabilir. En son ne zaman temizlediniz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı