Çözüldü CPU ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KnifeRex

Hectopat
Merhaba, yeni topladığım bilgisayarda Kernel Power 41 63 hatası alıyordum. Onu düzeltmek için RAM'leri, ekran kartı kablosunu çıkart tak yaptım. Öncesinde açılan bilgisayar şimdi açılmıyor ve CPU LED sabit beyaz yanıyor. Neden olabilir? Sistem bileşenleri linkteki konuda mevcut.

Çözüm
Merhaba, yeni topladığım bilgisayarda Kernel Power 41 63 hatası alıyordum. Onu düzeltmek için RAM'leri, ekran kartı kablosunu çıkart tak yaptım. Öncesinde açılan bilgisayar şimdi açılmıyor ve CPU LED sabit beyaz yanıyor. Neden olabilir? Sistem bileşenleri linkteki konuda mevcut.

Hocam RAM'lerin uçlarını silgi ile silmeyi deneyebilirsiniz.
bios resetleyin bir de öyle deneyin

Hocam RAM'lerin uçlarını silgi ile silmeyi deneyebilirsiniz.

Çözüm
Eğer bu şekilde düzelmeyenler için.
öncelikle MSI anakartlarda var bu ışık olayı hangi şeyde problem var diye yazıyor.
her zaman doğru değil.
Bende de oldu DDU ile ekran kartı driver silince birdaha açılmadı hep cpu ışığı yanıyordu.
En sonda BİOS pilini çıkardım anakrttaki o yuvarlak pil varyo o 1-2 dk sonra geri taktım açıldı ışık falanda yanmadı.
ama eğer yine açılmassa bilgisayarı kapatın sonra yine açın ama bu kez sürekli delete tuşuna basın f10 a save and exit okey diyecek enter yapın bilgisayar açılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı