Çözüldü CPU kullanımı boşta %20'den inmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
16gb 3600Mhz
Ekran kartı
Asus rtx 3060ti
Anakart
asus b450m-a II
İşlemci
Ryzen 5 5600
Boşta bilgisayar %20'den aşağıya inmiyor. Virüs taraması falan yaptım ama hiçbir şey çıkmadı. Bilgisayarı aldığımdan beri beklediğim performansı alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Forumu geçen ay açmıştım sorunu buldum. Kulaklığın 7.1 uygulaması yüzünden çok fazla kullanıyor. İndirdiğim zaman boşta 20leri görüyor. Silince geri düşüyor Razer uygulaması.
Technopat'ta arat sorun yasayanların cogunda sorunun kaynagı KMSpico veya CMD olduğunu gorebilirsin. Ha Technopat yetmiyorsa tek tek link atayım sana. Senden ricam bana sorunun kaynagını bul, sasırt beni.

KMSpico ile CMD üzerinden aktifleştirmeyi aynı cümlede bile kullanmak abes, kendi geliştiricisinin uzun yıllar önce bırakıp önüne gelenin virüs ile ortaya attığı bir yazılımla kendi bilgisayarın üzerinden komutla yaptığın bir işlem aynı yolu izlemez.

Peki senden ricam konu sahibi ile aynı sunucuya bağlı olmamıza rağmen neden benim işlemcim boşta %1 kullanılıyor bana açıklar mısın? Çünkü CMD ile etkinleştirdiğim için işlemcimin boşta kesinlikle yüksek kullanılması gerekiyordu dediğine göre.

ee.jpg

Şu anlık başka çözümler deneyeceğim en son format olacak.

Format atarsan da boşuna keylere para vermene gerek yok, aynı şekilde devam et. Ortada bozulmuş bir dosya ya da arka plana gizlenip AV'nin gözden kaçırdığı bir zararlı olabilir.

CMD ile manuel etkinleştirmenin boşta yüksek işlemci kullanımına neden olması ağaçta karpuz yetişmesi kadar alakasız bir olay.

Format atarsan da boşuna keylere para vermene gerek yok, ortada bozulmuş bir dosya ya da arka plana gizlenip Av'nin gözden kaçırdığı bir zararlı olabilir.

CMD ile manuel etkinleştirmenin boşta yüksek işlemci kullanımına neden olması ağaçta karpuz yetişmesi kadar alakasız bir olay.

Bu sorun sanırım Armoury Crate'nin kendi indirdiği yazılımlarla ilgili olabilir gibime geliyor çünkü onları indirdikten sonra oldu ama görev yöneticisinde kullandığını görmediğim için şüphelenmedim sorun onlar olabilir mi aisuite falan ve bozulmuş dosya için yine CMD komutu vardı onunla taradım bilgisayarı 1 tane bozuk dosya buldu düzeltti.

Bu sorun sanırım Armoury Crate'nin kendi indirdiği yazılımlarla ilgili olabilir gibime geliyor çünkü onları indirdikten sonra oldu ama görev yöneticisinde kullandığını görmediğim için şüphelenmedim sorun onlar olabilir mi aisuite falan ve bozulmuş dosya için yine CMD komutu vardı onunla taradım bilgisayarı 1 tane bozuk dosya buldu düzeltti.

Armoury Crate kaldır. En leş programlardan birisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı