S sananeolum Hectopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 1 28 Eylül 2020 #1 Ben 2 kardeşimle oyun oynamak istiyorum ama sadece bir bilgisayarım çok iyi obürü biraz eski ve kasıyor. Ben bir şekilde güçlü olan PC'den işlemci paylaşımı yapabilir miyim? Lütfen yardım.
Ben 2 kardeşimle oyun oynamak istiyorum ama sadece bir bilgisayarım çok iyi obürü biraz eski ve kasıyor. Ben bir şekilde güçlü olan PC'den işlemci paylaşımı yapabilir miyim? Lütfen yardım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 28 Eylül 2020 #2 Yapamazsınız. Artı 0 Eksi
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 28 Eylül 2020 #3 CO-OP tarzı oyunlar oynayabilirsiniz ya da 2 ekran var ise Minecraft oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Controller gerekli) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da 1 ekranda oynanabilecek 2 kişilik oyunlar videosu. Artı 0 Eksi
CO-OP tarzı oyunlar oynayabilirsiniz ya da 2 ekran var ise Minecraft oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Controller gerekli) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da 1 ekranda oynanabilecek 2 kişilik oyunlar videosu.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.964 Makaleler 6 Çözümler 32 28 Eylül 2020 #4 Mümkün. Şöyle bir şey var. Örnek olarak 8 çekirdekli işlemcinin 4 çekirdeğini siz, diğer 4'ünü de diğer arkadaş kullanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Mümkün. Şöyle bir şey var. Örnek olarak 8 çekirdekli işlemcinin 4 çekirdeğini siz, diğer 4'ünü de diğer arkadaş kullanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et