CPU Sıcaklığı Kaç Derece Olmalı?

ozimete

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar, size bir sorum olacaktı.
Benim PC 4-5 senelik bir PC ve fanlar alındığından beri aynı.
Bir sene boyunca PC neredeyse hiç açılmadı. Neyse bir gün önce kullanmaya başladım tekrardan
ve sonuç olarak Core Temp'e baktığımda (Firefox ve müzik dinlerken) 40 veya 38 derece gibi değişiyor 35'i de görüyor. Ama CS:GO'ya girdiğimde ise 60 dereceyi görüyor işlemci sıcaklıklarım normal midir? Bir de bir tane fan alacağım bütce max 25 TL olmak üzere fan önerileriniz nedir ?

Yükte en fazla 70'i kabul görüyorum ben kendime göre. İnternette dolaşırken filan bende Max. 33-34 oluyor. Yazın daha farklıydı tabi. Sizin değerleriniz normal. Temizlik yaparsanız çok daha iyi olur.

i5 6500 ile stok soğutucu. Şu sıralar aşırı soğuk anlamadım gitti. Normalde 40 derece olan anakartım 32 derece. Isı değerlerim baya düştü. İnternette gezinirken işlemcim 28-30 oluyor fakat burda donuyorum ya :D Yaza yakın Amazon'dan Hyper Evo 212 almayı düşünüyorum.

i5 6500 ile stok soğutucu. Şu sıralar aşırı soğuk anlamadım gitti. Normalde 40 derece olan anakartım 32 derece. Isı değerlerim baya düştü. İnternette gezinirken işlemcim 28-30 oluyor fakat burda donuyorum ya :D Yaza yakın Amazon'dan Hyper Evo 212 almayı düşünüyorum.
Şu an kullandığım soğutucu. ;)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı