L Lixonn Picopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 CPU sıcaklığımı ölçmek istiyorum oyunlarda. Bu göstergeyi gösteren programın adı nedir? Kaç saattir bulamadım.
CPU sıcaklığımı ölçmek istiyorum oyunlarda. Bu göstergeyi gösteren programın adı nedir? Kaç saattir bulamadım.
Çözüm görkemyy 3 Ocak 2024 Lixonn dedi: CPU sıcaklığımı ölçmek istiyorum oyunlarda. Eki Görüntüle 2072617 Bu göstergeyi gösteren programın adı nedir? Kaç saattir bulamadım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
Lixonn dedi: CPU sıcaklığımı ölçmek istiyorum oyunlarda. Eki Görüntüle 2072617 Bu göstergeyi gösteren programın adı nedir? Kaç saattir bulamadım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 Lixonn dedi: CPU sıcaklığımı ölçmek istiyorum oyunlarda. Eki Görüntüle 2072617 Bu göstergeyi gösteren programın adı nedir? Kaç saattir bulamadım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner. Artı 0 Eksi Çözüm
Lixonn dedi: CPU sıcaklığımı ölçmek istiyorum oyunlarda. Eki Görüntüle 2072617 Bu göstergeyi gösteren programın adı nedir? Kaç saattir bulamadım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
KS KS L Lixonn Picopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 Çok sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
2 260870 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #4 Lixonn dedi: Çok sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2024 #5 Cevap veren arkadaşlar hem doğru hem de yanlış cevap vermiş. Resimdeki sıcaklık FPS vs. bilgileri gösteren asıl program RivaTuner. MSI Afterburner kurulumunda RivaTuner'i de kurduğunuzdan emin olun. Artı 0 Eksi
Cevap veren arkadaşlar hem doğru hem de yanlış cevap vermiş. Resimdeki sıcaklık FPS vs. bilgileri gösteren asıl program RivaTuner. MSI Afterburner kurulumunda RivaTuner'i de kurduğunuzdan emin olun.