CPU soğutucusu taktıktan sonra ekran gelmiyor

hicsevilmedim

Femtopat
Arkadaşlar selam, iyi geceler cümleten. Bilgisayarıma SSD ve CPU soğutucu taktım. Şimdi açmaya çalıştığında ekran gelmiyor. BIOS ekrano dahi gelmiyor lakin PC çalışıyor.

Büyük ihtimalle bir şeylerde temassızlık oldu siz çıkarma takma yaparken. Her şeyi bir kontrol edin, RAM'ler düzgünce oturuyor mu, kablolar tamam mı vs. Belki görüntü kablosunda da sıkıntı olmuş olabilir onu çıkarıp taktıysanız. Hatalar için olan küçük hoparlörü taktıysanız ya da anakartta debugger varsa çıkan sesi/kodu yazın. Yeni SSD mi taktınız var olanı mı değiştirdiniz? Tam olarak ne taktınız ve önceden ne vardı onu yazın. Bir de yeni SSD taktıysanız onu bir çıkarıp öyle deneyin. SSD'yi doğru taktığınızdan emin misiniz, PSU güç kablosu ve SATA bağlantısını?

Arkadaşlar desteğiniz için sağ olun. Ramler 2/4 takılıyken, 1/3 yaptım bios pilini çıkarıp 1 dakika kadar bekledikten sonra tekrar takınca biosa attı. Biostan resetleyince kendine geldi bilgisayar. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için ♥️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı