CPU-Z Programı SPD Slotlarını Göstermiyor

BOX

Megapat
Daha fazla  
İyi günler. Rehberini izliyordum ve CPU-Z programını indirdim. SPD bölümünde 4 adet slot gözüküyor fakat hiçbiri bir değer vermiyor, 4 slot da tablolar dolmuyor. Fakat memory kısmında 5996 MBytes gözüküyor. Değerleri başka hangi prgram ile görebilirim ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız CPU-Z sürümünden tutun donanıma kadar kaynaklı olabilir bu sorun. AİDA 64 ile deneyin.
Evet gördüm şimdi hocam sayenizde. Bahsettiğiniz program 1. slotta 2 GB, 3. slotta ise 4 GB olduğunu göstermekte.
Sanırım 2 adet 2 GB Ram alacağım ve toplamda 10 GB yapacağım. Ben pek anlamıyorum hocam size bir soru sormak istiyorum.
Bellek Hızı: DDR3-1333 (667 MHz) diyor. Ekran kartı alacağım zaman özellikleri bunun ki gibi mi olmalı ?

Öyle uçuk kaçık miktar sağlıklı olmaz 4-8-16-32-64 diye sağlıklı olur Notebook ne marka model?
ACER Aspire 5755G 6 GB hali hazırda kendi rami var 4 slot var laptopda 2 tanesi boşmuş diğer ikisinde 2 ve 4 GB ram var benim onu o zaman 8 GB yapsam yeter, işlemci ise i5. Ekran kartı 2 GB GeForge GT630M.

Merhaba iyi akşamlar bilgisayarıma CPU-Z yi yükledim, SPD kısmında 2 slot gözüküyor ama hiç bir bilgi verilmiyor, ondan sonra AIDA64 extreme indirdim fakat orda slot dahi gözükmüyor bilgisayarımın ram 4 GB olarak aldım ve bir başka sorum AIDA64 anakart altında bulunan Bellek nedir fiziksel bellek'te toplam 3996 kullanılan 2037-2060 değerleri değişkenlik gösteriyor,boşta da 1940-1963 değerleri arasında gidip geliyor.Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…