Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 17 Eylül 2022 #1 Ben işlemciye sıvı soğutma veya başka bir soğutma takmayacağım ama yine de termal macun falan sürmem lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2022
Ben işlemciye sıvı soğutma veya başka bir soğutma takmayacağım ama yine de termal macun falan sürmem lazım mı?
baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 17 Eylül 2022 #2 Winchester67 dedi: Ben işlemciye sıvı soğutma veya başka bir soğutma takmayacağım ama yine de termal macun falan sürmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Fan da takmayacak mısınız? Fan takmazsanız bilgisayarınız dakikalar içinde ısınıp kendini kapatır.
Winchester67 dedi: Ben işlemciye sıvı soğutma veya başka bir soğutma takmayacağım ama yine de termal macun falan sürmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Fan da takmayacak mısınız? Fan takmazsanız bilgisayarınız dakikalar içinde ısınıp kendini kapatır.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 17 Eylül 2022 #3 Amacınız işlemci üzerinde sucuklu yumurta yapmaksa neden olmasın!? İşlemci için neden bir soğutucu takmayacaksınız?
Amacınız işlemci üzerinde sucuklu yumurta yapmaksa neden olmasın!? İşlemci için neden bir soğutucu takmayacaksınız?
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 17 Eylül 2022 #4 curiousoftech dedi: Amacınız işlemci üzerinde sucuklu yumurta yapmaksa neden olmasın!? İşlemci için neden bir soğutucu takmayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Atom işlemcilerden bahsediliyor. Evet, Atom işlemciler için soğutucu gerekmese de termal macun gereklidir.
curiousoftech dedi: Amacınız işlemci üzerinde sucuklu yumurta yapmaksa neden olmasın!? İşlemci için neden bir soğutucu takmayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Atom işlemcilerden bahsediliyor. Evet, Atom işlemciler için soğutucu gerekmese de termal macun gereklidir.
egehan acar Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 AMD RYZEN 5500 250 GB SSD KINGSTON CORSAIR VENGEANCE RGB PRO Cinsiyet Erkek Meslek yat tasarımcısı 17 Eylül 2022 #5 Winchester67 dedi: Ben işlemciye sıvı soğutma veya başka bir soğutma takmayacağım ama yine de termal macun falan sürmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Evet sürmen lazım yoksa bilgisayarın yakında sana nasıl bir pilot olacağını öğretir
Winchester67 dedi: Ben işlemciye sıvı soğutma veya başka bir soğutma takmayacağım ama yine de termal macun falan sürmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Evet sürmen lazım yoksa bilgisayarın yakında sana nasıl bir pilot olacağını öğretir