tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 17 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Cities Skylines oynuyorum ama DLC'ler olmadan çok ta iyi değil. Oyun steamimde mevcut, DLC'ler Steam'de crack indirilebilir mi? Bunun hakkında birkaç video gördüm ancak fark edilir mi ban yer miyim yaptığım anda?
Merhaba, Cities Skylines oynuyorum ama DLC'ler olmadan çok ta iyi değil. Oyun steamimde mevcut, DLC'ler Steam'de crack indirilebilir mi? Bunun hakkında birkaç video gördüm ancak fark edilir mi ban yer miyim yaptığım anda?
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Steam size ban atmıyor böyle durumlarda, belki de farketmediği içindir bilmiyorum ancak ban yemiyorsunuz. Ama oyun açısından bir sorun olur mu orasını bilmiyorum.
Steam size ban atmıyor böyle durumlarda, belki de farketmediği içindir bilmiyorum ancak ban yemiyorsunuz. Ama oyun açısından bir sorun olur mu orasını bilmiyorum.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 791 Çözümler 5 17 Mayıs 2023 #3 Hocam Skyrim Fallout DLC'leri için ben yüklemiştim. HOI4 içinde yapanlar var.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 17 Mayıs 2023 #4 fermaNga dedi: Steam size ban atmıyor böyle durumlarda, belki de fark etmediği içindir bilmiyorum ancak ban yemiyorsunuz. Ama oyun açısından bir sorun olur mu orasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ArticWolf dedi: Hocam Skyrim Fallout DLC'leri için ben yüklemiştim. HOI4 içinde yapanlar var. Genişletmek için tıkla... Şu anda kurdum crack olarak. Herhalde fark etmemesinin sebebi Steam'de DLC'lere var olarak gözükmüyorum ama oyun içinde sahibim.
fermaNga dedi: Steam size ban atmıyor böyle durumlarda, belki de fark etmediği içindir bilmiyorum ancak ban yemiyorsunuz. Ama oyun açısından bir sorun olur mu orasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ArticWolf dedi: Hocam Skyrim Fallout DLC'leri için ben yüklemiştim. HOI4 içinde yapanlar var. Genişletmek için tıkla... Şu anda kurdum crack olarak. Herhalde fark etmemesinin sebebi Steam'de DLC'lere var olarak gözükmüyorum ama oyun içinde sahibim.