Crack emek hırsızlığı mıdır?

Kendinizi yapımcı yerine koyun. Yıllar, servetler harcıyorsunuz sonra insanlar bedava oynuyor. Tabii bu söylediklerim yabancı ülkeler için böyle. Crack yapmam ama durum belli yapana da bir şey diyemiyorum. He parası varsa "oyuna paramı verilirmiş hehe" diyen biriyse o zaman çıkışırım.

Crack emek hırsızlığıdır evet fakat sen Türk sün Türkiye'de yaşıyorsun diye bu çocuklara 1200 TL bir oyuna ver demek insafsızlık ben kütüphane dizmeyi de seviyorum bu yüzden crack kullanmam fakat asgari ücretli bir ailenin çocuğu olupta bir oyuna bu kadar verebileceklerini sanmıyorum

Selam, sizce crack emek hırsızlığı mıdır yoksa yapan kişiye bir zararı olmadığı için hırsızlık sayılmaz mı?
Crack'in Türkiye için bir avantaj olduğu gözler önüne serildi zaten. Yasal olarak önüne gelen paylaşıyor. Evet, hırsızlık değil fakat emeğe saygısızlık. Ben okuduğum popüler olmayan güzel animelerin mangasını alıyorum Mangaka'ya destek olsun diye. Ben gerekmedikçe crack kullanmam. Siz de kullanmayın.

Sorum bu değil hocam, evet ya da hayır. Her fakirin çalma hakkı olsun o zaman

Sizin dediğiniz sorunun cevabı tabii ki de evet. Ancak insanlar bizim kötü ve karmaşık durumda olan ekonomimizden yararlanamıyor. Haliyle oyun alamıyorlar ve birçok insan Torrent'e başvuruyor.

Sizin dediğiniz sorunun cevabı tabii ki de evet. Ancak insanlar bizim kötü ve karmaşık durumda olan ekonomimizden yararlanamıyor. Haliyle oyun alamıyorlar ve birçok insan Torrent'e başvuruyor.
Hocam demek istediğim şey şu, bazı insanlar bunu yapıp hayır emek hırsızlığı yok diyor. Benim bilerek yapmak zorunda olanlar ile bir derdim yok.

Ama benim şöyle bir düşüncem var 2000-2010 arası oyunlarda artık fiyatları bayağı artmaya başladı Bu oyunlar crack indirilirse bu da emek hırsızlığına girer mi sonuçta üstünden kaç yıl geçmiş

Ama benim şöyle bir düşüncem var 2000-2010 arası oyunlarda artık fiyatları bayağı artmaya başladı Bu oyunlar crack indirilirse bu da emek hırsızlığına girer mi sonuçta üstünden kaç yıl geçmiş

Hocam 10 yıllık oyun olan GTA 5 1100 TL gibi komik bir fiyatlandırma da. Ekonomimiz düzelecek gibi durmuyor, bence bütçesi kısıtlı olan kişiler Torrent'e yönelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı