Crack olan After Effects ve Premiere Pro'dan virüs bulaşır mı?

Semihhs4

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Sosyal'de birisi crackli Adobe After Effects programından virüs bulaştığını söyledi. Bende crackli kullanıyorum virüs bulaşır mı? Neler yapmam lazım?

brkyozell

Hectopat
Merhaba Sosyal'de birisi crackli Adobe After Effects programından virüs bulaştığını söyledi. Bende crackli kullanıyorum virüs bulaşır mı? Neler yapmam lazım?
Yani hocam bunu net bir şekilde bilmek crack'i bilmediğimiz için imkansız. Ancak kesin olarak bilebildiğimiz şey orijinallerde virüs olmadığıdır. Eğer bu programlardan az/çok para kazanıyorsanız tavsiyem orijinal alın.

Emperor4231

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit
Meslek
Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor
Bulaşma ihtimali var ama doğru kaynaktan yüklediyseniz bulaşmaz. Hem bulaşmış olsaydı şu ana kadar etkisini gösterirdi beklemezdi.

dashaybo911

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
5950x / 64gb Ram / RTX 3080ti

Ben Mac ve Windows'ta kullanıyorum BitDefender lisansımda var sıkıntı yaşamıyorum ve ben bunları C ye değil ek disk yapıp ona koyuyorum orijanli eğer iş yapıyorsan ve o işten para kazanıyorsan al kendini geliştireceksen crack kullan bende crack kullanıyorum sıkıntı yok bilgisayarda yavaşlama sıkkıntı uyarı hiçbir şey yok

KS
KS
Semihhs4

Semihhs4

Centipat
Daha fazla  
Eset gibi programlar birşey bulamazsa silememe gerek varmı?

Bulaşma ihtimali var ama doğru kaynaktan yüklediyseniz bulaşmaz. Hem bulaşmış olsaydı şu ana kadar etkisini gösterirdi beklemezdi.
2 aydır yüklü hiçbir şey olmadı.

2 aydır yüklü hiçbir şey olmadı.
ESET ya da Kaspersky yükleyip tam tarama yapın ve crack kullandığınız programları kaldırın.
Monster norton programını hediye etmişti onu kullansam mı?

Dutchman

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
Bulaşır, piyasada yer alan Adobe korsan yazılımlarının çoğu üçüncü parti sunuculara bağlı ve büyük kısmı sistemi botnet ağına dahil ediyor.

Fairburne

Hectopat
Daha fazla  
Kesin bulaşmıştır diyemeyiz. Konuyu yeni açtığınıza göre bir şey olmamış. Çünkü bu tarz programların içerdiği zararlılar Google, YouTube hesaplarınızı ele geçiriyor, hatta videolar yayınlıyor. Yine de Malwarebytes gibi bir programla sisteminizi taratmanızı öneririm.

Yeni konular

Yukarı