Yani hocam bunu net bir şekilde bilmek crack'i bilmediğimiz için imkansız. Ancak kesin olarak bilebildiğimiz şey orijinallerde virüs olmadığıdır. Eğer bu programlardan az/çok para kazanıyorsanız tavsiyem orijinal alın.Merhaba Sosyal'de birisi crackli Adobe After Effects programından virüs bulaştığını söyledi. Bende crackli kullanıyorum virüs bulaşır mı? Neler yapmam lazım?
Merhaba Sosyal'de birisi crackli Adobe After Effects programından virüs bulaştığını söyledi. Bende crackli kullanıyorum virüs bulaşır mı? Neler yapmam lazım?
Merhaba Sosyal'de birisi crackli Adobe After Effects programından virüs bulaştığını söyledi. Bende crackli kullanıyorum virüs bulaşır mı? Neler yapmam lazım?
2 aydır yüklü hiçbir şey olmadı.Bulaşma ihtimali var ama doğru kaynaktan yüklediyseniz bulaşmaz. Hem bulaşmış olsaydı şu ana kadar etkisini gösterirdi beklemezdi.
2 aydır yüklü hiçbir şey olmadı.Bulaşma ihtimali var ama doğru kaynaktan yüklediyseniz bulaşmaz. Hem bulaşmış olsaydı şu ana kadar etkisini gösterirdi beklemezdi.
Monster norton programını hediye etmişti onu kullansam mı?ESET ya da Kaspersky yükleyip tam tarama yapın ve crack kullandığınız programları kaldırın.